Może i Handzlik jest utalentowany, ale jak widać na przykładzie Stolarskiego, talent to nie wszystko. W pogoni za hajsem daleko nikt nie zaszedł. Wiem, że młody, że rodzice i agent, ale czy zawsze tak można młodych tłumaczyć? Spójrzcie za granicę. Piłkarze w wieku 17-18 lat grają już w pierwszych drużynach swojego klubu. Handzlik podjął najgorszą z możliwych decyzję, bo mimo że Legia w teorii dba o młodych, w praktyce w rundzie jesiennej nawet Wisła rozegrała juniorami więcej minut niż Legia. A dodając jeszcze to, że w Legii jest większa konkurencja... Jak dla mnie decyzja zupełnie bezsensowna, no chyba, że sensem są pieniądze. Pieniądze teraz mogą być, a w przyszłości bez rozwoju dostanie pieniądze, ale w 1 lidze. Tak dupcy się kariery.....
KOMINEK napisał(a):

No ja też pamiętam:
jak odsyłał kibiców na drugą stronę błoń
jak potrafił odmówić trenerowi wyjścia na boisko
jak się pięknie pożegnał z nami w jego ostatnim meczy na Reymonta
jak w Pogoni stwierdził że tu dopiero dostaje szansę.
Dla mnie gościu z jajami to Sobol, Głowa którzy może nie mają wspaniałych dziar i nie liżą d..py kibicom ale mają swoje zdanie i widać że Wisła to ich dom.
|
Jeszcze dodałbym rzucanie koszulką. Obraz piłkarza "kompletnego"........ Osobiście, będę gwizdał za każdym razem jak będzie miał wejść na boisko. Takiej błazenady się nie zapomina