Wyświetl pojedynczy post
siemstein
Senior Member

Od: 05.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.01.2016, 08:26
Może i Handzlik jest utalentowany, ale jak widać na przykładzie Stolarskiego, talent to nie wszystko. W pogoni za hajsem daleko nikt nie zaszedł. Wiem, że młody, że rodzice i agent, ale czy zawsze tak można młodych tłumaczyć? Spójrzcie za granicę. Piłkarze w wieku 17-18 lat grają już w pierwszych drużynach swojego klubu. Handzlik podjął najgorszą z możliwych decyzję, bo mimo że Legia w teorii dba o młodych, w praktyce w rundzie jesiennej nawet Wisła rozegrała juniorami więcej minut niż Legia. A dodając jeszcze to, że w Legii jest większa konkurencja... Jak dla mnie decyzja zupełnie bezsensowna, no chyba, że sensem są pieniądze. Pieniądze teraz mogą być, a w przyszłości bez rozwoju dostanie pieniądze, ale w 1 lidze. Tak dupcy się kariery.....

KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
No ja też pamiętam:
jak odsyłał kibiców na drugą stronę błoń
jak potrafił odmówić trenerowi wyjścia na boisko
jak się pięknie pożegnał z nami w jego ostatnim meczy na Reymonta
jak w Pogoni stwierdził że tu dopiero dostaje szansę.

Dla mnie gościu z jajami to Sobol, Głowa którzy może nie mają wspaniałych dziar i nie liżą d..py kibicom ale mają swoje zdanie i widać że Wisła to ich dom.
Jeszcze dodałbym rzucanie koszulką. Obraz piłkarza "kompletnego"........ Osobiście, będę gwizdał za każdym razem jak będzie miał wejść na boisko. Takiej błazenady się nie zapomina
Ostatnio edytowane przez siemstein : 08.01.2016 o godz. 08:28.
Odpowiedz cytując