Wyświetl pojedynczy post
wislak1995
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.01.2016, 00:40
Ja tam spokojnie podchodzę do sytuacji z Handzlikiem. Po prostu odchodzi od nas kolejny zdolny junior. Jednak ja bym tam jeszcze wstawił 'podobno'. Ile już było takich sytuacji? Pierwsze z głowy: Stolarski, Zając. Dalej: Leszczak, Lech, Buksa, Lucas itd. Pewne nadzieje wiązano nawet z Brudem czy też Kowalskim. Sytuacje i oczekiwanie może nie identyczne, ale w pewnym stopniu zbliżone.
Ostatnimi czasy odbiór jest jednak podobny: 'Wisła nie dba oraz nie stwarza odpowiednich warunków młodemu. Nie daje szansy przez co ten odchodzi' A może po prostu nie warto na nich stawiać? Owszem, nie wykluczone że jeszcze będziemy żałować odejścia ostatnich juniorów i właśnie Handzlika. Tym bardziej że mówimy o polskiej lidze. Kilku starszych się 'ogarnęło' np. Trela, Kurto czy też Mąka. Pozostaje jednak wierzyć, że ludzie odpowiadający za to aby zatrzymać tych 'super zdolnych' zrobili wszystko co należało zrobić.
Na żadnym jednak się nie 'przejechaliśmy' dlatego nie ma co za nimi płakać. (Chyba, że o kimś zapomniałem, ale wątpie;D)
Odpowiedz cytując