Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.12.2015, 15:40
Cytat:
Ja wiem, że jest źle. Ale jak zamiast Petru będzie 6 godzin siedział Ziobro czy Kosiniak-Kamysz czy Korwin-Mikke to będzie tak samo źle.
Nie prawda, Jeśli ktoś z założenia chce źle dla Polski i jest wrogiem Ojczyzny to jest ....ą, której w tv nie powinno być wcale. I to się tyczy PO, Nowoczesnej, SLD. Jeśli ktoś z założenia chce dobrze (powiedzmy, że takimi ludźmi są ci z PiSu, od Korwina, Kukiza) to lepiej niech nawet jedna z tych partii będzie faworyzowana i pokazywana w tv niż mielibyśmy choć 5 minut poświęcić na słuchanie wrogów Ojczyzny. Oczywiście najlepiej by było żeby istniała równowaga i każdy kto dla Polski chce dobrze mógł się w miarę równo wypowiadać a już w trakcie kampanii wyborczej wypowiadałby się każdy po równo.
Jasne, że jak PiS będzie trzymał za mordę media to będą one pro PiSowskie ale na pewno nie będą tak zawszone jak te media s....ysynów z układu także lepsze media objęte przez PiS niż przez zdrajców Polski.
Świat nie jest idealny. Nie oszukujmy się że jakaś prawicowa partia obejmie np media i będzie ciepło mówiła o każdym, o lewakach itp Wiadomo, że każdy ma swoją wizję, światopogląd i będzie dążył do tego aby stworzyć kraj na swoją modłę. Problem pojawia się dopiero wtedy jak ktoś się zapędza w tej przemianie kraju do takich rzeczy jak komuchy, postkomuchy, układ po 89 roku.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.