Wyświetl pojedynczy post
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2015, 11:22
TSWthedues napisał(a):Wyświetl post

Boisz się? masz coś na sumieniu? Zwykły obywatel ma to w dupie. Podsłuchy chyba nie zakłada się za kradzież batonika w Żabce... :/
Sprawami przedsiębiorców zajmuje się Urząd Skarbowy, chyba ,że mnie coś ominęło i w policji ma powstać nowy wydział do spraw firm i przedsiębiorców.
Argument z Miśkiem pozwól że pominę, ale rozumiem fakt, że przy braku argumentów jakich dostarcza obóz dobrej zmiany wyjeżdża się ad personam.

Tak, ma powstać specjalna prokuratura do spraw "zwalczania przestępstw gospodarczych" co będzie równać się totalnej policji skarbowej.

Ja pierrrdole - a czy to ważne, czy mam coś na sumieniu? Może mam, może nie. Ale do ....y nędzy jak teraz służby i policja bez zgody sądu (!!!!) będą mogli wejść na Twoje konto na FB i przeglądać wiadomości, przeglądać historię przeglądania Internetu, oraz podsłuchiwać rozmowy telefoniczne to mnie dreszcz przechodzi po plecach. W dupie mam to, że Populizm i Socjalizm przejmuje media (ok, wygrali wybory niech sobie robią 'porządki' w podległym im instutycjach), ale tak głęboka inwigilacja obywatela to już mocno pachnie Rokiem 1984.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!