Cytat:
|
No kurvva, podnoszenie podatków to faktycznie jest wielkie, gigantyczne osiągnięcie! Potrzeba naprawdę niesamowitego politycznego kunsztu, żeby podnosić podatki! To wspaniały sukces rządu Jarosława Kaczyńskiego, winszuję.
|
O czym ty kurvva do mnie piszesz (stosuje Twoją retorykę) jakie podatki?
Cytat:
|
.......isz coś o kwocie wolnej od 2017, mówisz że nigdy nie miała wejść od 2016, więc posłuchaj swojego guru Andrzeja, który obiecał kwotę wolną od podatku 8k od stycznia 2016.
|
Takim samym Guru jest dla mnie Duda jak dla Ciebie zresocjalizowany Misiek.
Napisałem i prowadziłem dyskusje o tym kiedy to rząd wprowadzi! a nie PAD - czytaj ze zrozumieniem...
Cytat:
|
i nowej ustawy o policji, która będzie mogła znacznie bardziej ściśle inwigilować przedsiębiorców (tzw. niejawne pozyskiwanie informacji o jednostkach jak to się pięknie nazywa).
|
Najlepsza jest ta ustawa o policji, która jedynie systematyzuje kwestię podsłuchów do max 18 miesięcy(dalej wymagana jest zgoda Sądu).
Boisz się? masz coś na sumieniu? Zwykły obywatel ma to w dupie. Podsłuchy chyba nie zakłada się za kradzież batonika w Żabce... :/
Sprawami przedsiębiorców zajmuje się Urząd Skarbowy, chyba ,że mnie coś ominęło i w policji ma powstać nowy wydział do spraw firm i przedsiębiorców.
Cytat:
|
Wg mnie zmierza to wszystko w bardzo złą stronę.[
|
Weź na wstrzymanie!
Cytat:
|
Potwierdzenie retoryk w stylu "kto nie z nami, ten urbanoplatfusiarski dupkokanalia, gorszy sort" etc.
|
Ehhh nie używam wobec WAS takich określeń, więc proszę nie wmawiaj mi co o sobie sam myślisz.
Kończę na ten rok

bawcie się dobrze w Sylwestra i samych sukcesów w nowym Roku 2016 również dla WAS.