Wyświetl pojedynczy post
TSWthedues
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2015, 10:53
Cytat:
No kurvva, podnoszenie podatków to faktycznie jest wielkie, gigantyczne osiągnięcie! Potrzeba naprawdę niesamowitego politycznego kunsztu, żeby podnosić podatki! To wspaniały sukces rządu Jarosława Kaczyńskiego, winszuję.
O czym ty kurvva do mnie piszesz (stosuje Twoją retorykę) jakie podatki?

Cytat:
.......isz coś o kwocie wolnej od 2017, mówisz że nigdy nie miała wejść od 2016, więc posłuchaj swojego guru Andrzeja, który obiecał kwotę wolną od podatku 8k od stycznia 2016.
Takim samym Guru jest dla mnie Duda jak dla Ciebie zresocjalizowany Misiek.
Napisałem i prowadziłem dyskusje o tym kiedy to rząd wprowadzi! a nie PAD - czytaj ze zrozumieniem...

Cytat:
i nowej ustawy o policji, która będzie mogła znacznie bardziej ściśle inwigilować przedsiębiorców (tzw. niejawne pozyskiwanie informacji o jednostkach jak to się pięknie nazywa).
Najlepsza jest ta ustawa o policji, która jedynie systematyzuje kwestię podsłuchów do max 18 miesięcy(dalej wymagana jest zgoda Sądu).
Boisz się? masz coś na sumieniu? Zwykły obywatel ma to w dupie. Podsłuchy chyba nie zakłada się za kradzież batonika w Żabce... :/
Sprawami przedsiębiorców zajmuje się Urząd Skarbowy, chyba ,że mnie coś ominęło i w policji ma powstać nowy wydział do spraw firm i przedsiębiorców.

Cytat:
Wg mnie zmierza to wszystko w bardzo złą stronę.[
Weź na wstrzymanie!

Cytat:
Potwierdzenie retoryk w stylu "kto nie z nami, ten urbanoplatfusiarski dupkokanalia, gorszy sort" etc.
Ehhh nie używam wobec WAS takich określeń, więc proszę nie wmawiaj mi co o sobie sam myślisz.

Kończę na ten rok bawcie się dobrze w Sylwestra i samych sukcesów w nowym Roku 2016 również dla WAS.
Ostatnio edytowane przez TSWthedues : 30.12.2015 o godz. 10:58.