serek.c2 napisał(a):

Może z tym dobieraniem idoli oraz źródeł to się nie zapędzaj, bo ani to mój idol, ani jego słowa to dla mnie żadna prawda objawiona... Nie chcesz dyskutować nt jego opinii, więc po co było wyśmiewanie (tym bardziej, że materiału nie widziałeś)?
Dobra, kończymy wątek bo widzę, że się nie odniesiesz.
|
Nie widziałem, gdyż mnie za bardzo nie interesuje. Jeśli streścić to mogę się odnieść.
TSWthedues napisał(a):

Nie, dotyczył PO i ich głosowań w maju... ciekawa lektura, oraz zachowania mediów w tym okresie... No ale cóż, tak bardzo parzy Cię ten materiał to szkoda dyskutować z Tobą bo po prostu jesteś ignorantem.
Staram się oglądać wszystko od TVP i TVN po Kolonkę, Podziemną Tv, kończąc na wpolityce i niezależnej by później wyciągać wnioski - analizować.
Ty za to do reszty zostałeś już zmanipulowany i nie chcesz dopuścić do siebie żadnego głosu, który byłby sprzeczny z Twoimi przekonaniami.
"tylko świnia nie zmienia poglądów"
|
Odnosiłem się do materiału, o którym uporczywie przypomina
serek.c2, a nie o wspominałem o żadnym materiale dotyczącym PO, gdyż takiego nie znam, ani nie oglądałem, stąd trudno, abym mógł się na niego powoływać.
Telewizji nie oglądam praktycznie od kilku lat ze względu na częste przeprowadzki i zwyczajnie brak chęci na takie marnotrawienie czasu. Informacje zbieram głównie z serwisów, które wrzucają ekstrakt (głównie serwisy zagraniczne) w formie mało przetworzonej, ale owszem także zaglądam do krajowych mediów, włącznie z tymi finansowymi przez PiS pokroju wpolityce, czy zależnej. Na bieżąco czytam jedyny, w miarę merytoryczny tytuł Dziennik Gazeta Prawna, który prenumeruję, a wcześniej czytałem Uważam Rze w formie przed zmianą redakcji.
Poglądy zmieniają co najwyżej idioci, a w moim przypadku poglądy ewoluują.