Wyświetl pojedynczy post
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.12.2015, 13:19
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Nie doliczam sobie 500 zł na dziecko, jestem daleki od robienia z Kolonki bojownika o prawdę - powiedz tylko z czym się nie zgadzasz w tym konkretnym, jednym odcinku. O całości już wiem - nie słuchasz, nie czytasz go bo jest dla Ciebie nieobiektywny.
Nie czytam Kolonki, ani go nie oglądam, nie dlatego, że jest nieobiektywny, tylko dlatego, że działa w interesie innego narodu/kraju (jak zwał tak zwał), stąd nie dorzucam ani grosza do jego kabzy. Trudno tak naprawdę dyskutować nt. poglądów człowieka, który nie mówi co myśli, a co mu nadają odpowiednie służby. Obrona amerykańskiej racji stanu, następnie gloryfikowanie Putina, czy też ostre uderzenia w ISIS, a także wtrącenia nt. naszej wewnętrznej polityki, zostały już dawno ukazane przez kilku dziennikarzy, m.in. Gmyza.

Odnośnie Sikorskiego, nomen omen związanego z brytyjskim wywiadem (MI6), jak też Rostowskiego, który prawdopodobnie jako syn wpływowego polityka polskiego rządu na wygnaniu reprezentuje podwójne interesy, wielokrotnie pisałem wcześniej. Wystarczy jedynie wpisać w wyszukiwarkę mój "nick + Sikorski".
Ostatnio edytowane przez emj10 : 29.12.2015 o godz. 13:30.