Wyświetl pojedynczy post
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.12.2015, 21:55
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Glownym powodem takiej, a nie innej frekwencji to gra i wyniki. 2 glowny powod to obraz wykreowany przez mainatream, ktory to framatopodobni lykaja jak papke po papce z justyna popapke.
Zgadzam się. Dodam do tego, że głównym powodem jest nasza mentalność a szczegółowiej rzecz ujmując, roszczeniowa postawa. Wszyscy wymagają od wszystkich, nic nie dają od siebie.

Klimat wokół meczów został zepsuty. To składowa wielu czynników m.in. działań państwa, klubów, czy naszego lenistwa.

To jest głębszy kryzys: Nawet na osiedlach widać, że nikt nie działa bo nikomu nie chce się chuliganić.

Na meczach robimy oprawy raz na Derby czy Legię. I również kamyczek do ogródka fanatyków: kibicowanie sprowadziliśmy do konfrontacji z sąsiadką. To według mnie nie jest dobry punkt odniesienia.

Brakuje również na gnieździe lidera, który nie jest tylko od "zapodawania kawałków" i który nie intonuje podczas odpuszczonych derbów: "tak się bawią ludzie".

Brakuje impulsu. Póki nie nastąpi jakiś nagły zwrot w akcji, to taka stagnacja będzie nam obecna w dalszym ciągu.

Także zamiast mądrzyć się tutaj, proponuje zacząć działać w świecie prawdziwym, wyznaczać cele, stawiać poprzeczkę coraz wyżej, chcieć stawiać się lepszym jako ja, jako my jako Wisła.

Płakanie nic nie da! Działajmy! Równajmy do najlepszych a nie do nich:
http://storage2.sportowefakty.pl.sds...4_30587950.jpg
inaczej możemy zacząć już pakować manatki!

picasso napisał(a):Wyświetl post
nie wiem co zrobic,przedszkole,podstawówke czy moze areszt sledczy.napisałem tylko jak neiktorzy na to reaguja.więc kwestia bluzgow tez w jakis sposób wplywa na frekwencje.ja tam swoje córki zabieram na mecze mimo tego,ze wiem co uslysza.ale nei kazdy tak zrobi.
To jest demagogia. Nikomu dwie czy trzy ku.rwy na mecz nie przeszkadzają jak gramy o mistrzostwo, o ligę mistrzów, jak rządzimy w lidze...
Nie w tym jest rzecz, nie ulegajmy populizmom histeryków
Ostatnio edytowane przez regan : 28.12.2015 o godz. 22:02.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując