63.5 Kg napisał(a):

Po 2 miesiacach czy 2 latach zadnej zmiany nie będzie...
A jak w to wierzycie to jesteście po prostu naiwni...
Pamietam początki wolnej Polski...
Pamietam AWS,SLD Kwacha wczesny PIS i wczesne PO...
Ale takiego gowna co teraz udaje ze będzie lepiej to nie pamiętam...
Wierzcie dalej...tylko ktoregos dnia sobie usiadzcie i odpowiedzcie na jedno pytanie..."Co mam lepiej dzięki rzada PIS?"
Ma nam być lepiej?
Tylko nigdzie nie slysze i nie widz co ma ja mieć lepiej?
Widze natomiast ze menele z 5 dzieci z bramy obok dostana 2000 zł na picie...
|
To czemu aż tak atakujesz rządy PISu? Jak i tak nic się nie zmieni?!
Nie jest fanem tej partii ale widze zmiany na lepsze... choćby w tym że państwo przestaje istnieć teoretycznie jak mawiał pewien minister PO...
Jakoś większość społeczeństwa widzi, że następuje powolna naprawa państwa...
Jakoś za rządów PISu nie spaliła się budka przed rosyjską ambasadą... i nie dochodziło do bójek z policją w trakcie obchodów Święta Niepodległości...
A jak to było za PO? hm...
http://telewizjarepublika.pl/spaleni...ury,20040.html
Nie przeszkadzało ci (ani tobie podobnym) gdy PO ordynarnie łamało konstytucje...?
Ni przeszkadzało ci, że niektórzy sędziowie TK pisali sobie ustawe o TK a następnie inni sedziowie TK w sprawie niej orzekali?!!! Przecież w każdym normalnym kraju tacy sedziowie byli by spaleni i honorowo podaliby się do dymisji... ale nie w Polsce... w Polsce trwają na swoich stanowiskach i są traktowani przez co po niektórych jak bohaterowie...
Nie przeszkadzały ci kolejne afery PO? Wiesz kto płacił za te afery? Ty i ja.. OBYWATELE.
Jak nie widzisz zmian to załóż może okulary chyba, że jesteś związany z poprzednią ekipą... lub lubisz zyć w państwie teoretycznym..., które jest żyłą złota dla obcych korporacji...
Dlaczego nikt nie napisze, że w trakcie szczytu klimatycznego w Paryżu osiągneliśmy sukces?
http://naszeblogi.pl/59327-ogromny-s...e-klimatycznym
Tusk i Kopacz zgadzali się na wszystko czego efektem było realne zagrożenie zarżnięcia polskiej gospodarki... wiesz ile by nas kosztowała ich polityka klimatyczna?!!!
A rząd PIS potrafił wynegocjować w Paryżu korzystne dla Polski rozwiązania...
Kopacz bez mrugnięcia okiem zgodziła się na ściągnięcie "uchodźców" do Polski... nawet obecna propaganda nie jest wstanie ukryć faktów, że to nie kobiety i dzieci a młode byczki... a wśród nich także terroryści... Jakoś nie widzę aby PIS ochoczo chciała realizować w/w zgodę...
Przynajmniej mam realną nadzieje, że PIS nie zgodzić się na kolejne tysiace "uchodźców"...
Jak nie widzisz zmian na lepsze to znaczy, że nie warto z Tobą dyskutować... bo masz swój świat i swoje kredki...