Wyświetl pojedynczy post
TSWthedues
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.12.2015, 15:17
IncognitoTSW napisał(a):Wyświetl post
No i to jest logika PiS-u.
Na zarzut "robicie coś niezgodnego z konstytucją, łamiecie prawo" odpowiadacie "PO też robiło i to więcej". Na zarzut "jak to bez vacatio legis?!" odpowiadacie "A bo PO 80 ustaw bez vacatio legis wprowadziła".
To tylko podkreśla jak mało się różnicie.
Tak samo podczas wczorajszej debaty woleliście dyskutować z krzykaczami z PO i .N na temat kobiet i kultury zamiast odpowiadać na konkretne pytania gdy akurat padały, chociażby to pytanie o zaprzysiężenie pozostawione bez odpowiedzi.
Tak samo dzieje się na tym forum, jak pytam kolegów z PiS o konkretną sprawę na temat górnictwa to też cicho-sza. Jak trzeba prowadzić pyskówki z 60-kilogramowym albo porozmawiać o podstarzałym emerytowanym aktorze czy o gościu z KOD-u, który nie płaci alimentów, to jesteście do tego pierwsi. Serio to jest istotne dla Polski co robi Marek Kondrat? I czy klientów holenderskiego banku to powinno obchodzić?
Ale ok, nie róbmy ....y z logiki. Nie jestem fanatykiem PiSu, jestem tylko ich wyborcą. Oceniać ich będę po 4 latach rządzenia, a nie po miesiącu przepychanki o TK, który najprawdopodobniej był celową ustawką przygotowaną przez rząd PO.

Piszesz, że PiS nie odpowiada konstruktywnie na zadane pytania a opozycja jest w tym wszystkim czysta? Chciałbyś pewnie rządy idealne, ale takich polityków co stworzą partię (nową jakość) i później wygrają wybory po prostu nie ma! Szczerze to Kondrat sam sobie strzelił samobója(nie twierdzę, że on ma coś wspólnego z ING - oprócz reklamy i konta w banku) jak dla mnie to "pożyteczny idiota" ->nic więcej.

IncognitoTSW - poczekaj 2-3 lata i wtedy zadawaj pytania co zrobili na temat górnictwa - PO nic nie robiło przez 8 lat w sprawie przemysłu górniczego o czym bardzo chętnie przy ośmiorniczkach opowiadała Bieńkowska.

Wkurza mnie na maksa, punktowanie PAD czy PiS i wyliczanie ile obietnic nie spełnili! 8 lat tj. ok 2912 dni tzw. obietnic PO przy 30 dniach rządu i 120 PAD no proszę Cię!

P.S. Jak to spieprzą to wierz mi, sam pierwszy rzucę kamień na forum!
Ostatnio edytowane przez TSWthedues : 23.12.2015 o godz. 15:24.