Wyświetl pojedynczy post
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.12.2015, 11:53
adas123 "Odpowiadając na pytanie Kerima, mam konto w ING, zarówno prywatne jak i firmowe, jestem bardzo zadowolony z obsługi, mam wyjebane ile płacą Kondratowi i że on tam w ogóle powiedzmy 'pracuje'."

Rozumiem,czyli to Ci nie przeszkadza?

https://pbs.twimg.com/media/CW25JH7XAAAe57x.jpg

adas123 "Za zasadne uważam pytanie co PiS chce forsować,jakie ustawy, że potrzebuje robić takie kroki."

To samo pytanie zadaje gówniana,wsi24,reżimtvp,polszmat,urbanoplatfusiarn ia,komuchy,liz i reszta mainstreamu.

Pis chce po prostu rządzić i forsować własne pomysły.Co z tego że ma Sejm, Senat,Prezydenta jak TK w składzie trzech sędziów wszystko zablokuje.Mistrzowskie posunięcie Kaczyńskiego.On zawsze jest trzy,cztery kroki przed resztą.Wyczyści TK będzie mógł rządzić i wdrażac własne pomysły.Jak tak sie boisz "ustaw" Pisu przypomnij i wklej swoje wpisy z czasu aresztowania właściciela strony antykomor o 5 rano przez ABW.Pokaż co pisałeś jak urbanoplatfusiarnia strzelała do górników.Pokaż co pisałeś jak urbanoplatfusiarnia osiągnęła europejski rekord w podsłuchach.Może przypomnisz co pisałeś jak wpadli do wprost demokraci z po? Pamiętasz "zamachowca" z krzesłem na wiecu bula? Pokaż wpisy z protestem w tej sprawie? No chyba że miałes wtedy na to wyjebane jak obrazowo piszesz o ING?
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 23.12.2015 o godz. 12:10.