adas123 napisał(a):

Abstrahując od tego co mówią politycy opozycji, czy dziennikarze powiedzmy związani z nimi, to naprawdę nie wierzycie ani trochę w głosy ludzi nauki?profesorów uczelni?nie trafia to do was w żaden sposób?nie chce mi się wierzyć.
Kończąc, weźcie się do roboty czy nauki czy co tam robicie, a nie liczcie że ktoś zrobi to za Was albo coś Wam da bo ani ta ani poprzednia ani kolejne władze tego nie zrobią. A wcale nie jest w Polsce tak, że nic się nie da zrobić ani osiągnąć bez układów układzików, obracam się wśród wielu jednoosobowych działalności gospodarczych(którą sam tez prowadzę) i jak ktoś ma głowę na karku a w niej mózg a nie siano to da radę.
Wesołych Świąt, oby następny rok nie był gorszy
|
O jakich autorytetach mówisz takich jak prof. Rzepliński? Wskaż mi 10 autorytetów (ludzi nauki) z TVN i TVP ja wskaże Ci następnych 10 z TV Republika! Ot cała filozofia! Znaleźć takiego komentatora, który bez emocji potrafi ocenić rzeczywistość to jak znaleźć igłe w stogu siana. Z jednej i drugiej strony są pożyteczni idioci z tytułami naukowymi, którzy nie potrafią rozłożyć na czynniki pierwsze prostych zdarzeń ze sceny politycznej bo sami sympatyzują jak nie z jedną to z drugą partią, są tak apolityczni jak sędziowie TK.
Problem kolego, że kiedyś w latach 90 po transformacji to dzięki znajomością było o wiele łatwiej uprzywilejowanym grupom, teraz wszystkim ciężko - > widzę to po Ojcu, który również też prowadzi działalność gospodarczą.
Pozdrawiam - Wesołych Świąt