Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.12.2015, 14:30
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
W którym miejscu napisałem, że jest świetnie a było lepiej? Bo chyba nie zrozumiałeś sensu mojej wypowiedzi.
Fakt, ja napisałem 'świetnie' - moja interpretacja tego że na poważnie bierzesz fakt iż mozemy byc wyzej niż sąsiadka która obecnie 'na papierze' gra w pucharach

mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Po drugie za Moskala byliśmy w czołówce, a jego niepotrzebne zwolnienie sprawiło, że jesteśmy tutaj gdzie jesteśmy. Nie można to było dograć rundy i wtedy podziękować za współpracę skoro i tak nie mieliśmy nikogo na jego miejsce?
Dlatego napisałem że było lepiej (niż jest teraz) poniwaz notowaliśmy remisy zamiast porażek. Jak popatrzysz na dół tabeli, 2 punkty mniej i jesteśmy czerwoną latarnią
I taki stan mamy na dziś.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując