Wyświetl pojedynczy post
cudlaty
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.12.2015, 19:26
jest dokładnie jak piszesz... gówno wiemy...
dla mnie to układa sie w taką oto całość:
BC wiąże się z TS-em wizerunkowo... tak naprawdę jeśli rzeczywiście ma zamiar wyłożyć teraz kasę, to chce by wszystko to co od tej pory będzie się działo w klubie, miało twarz i poparcie TS-u... przy okazji TS zadba o frekwencję na stadionie, przynajmniej pośród małolatów. Powiązania nowego Prezesa z Can-Pack_iem, potencjalne wejście Coca-Coli, kasa od BC mają dać spokój, walkę o pierwszą ósemkę i być może kolejne ruchy w przerwie letniej. BC wg mnie szuka asekuracji na ewentualne przyszłe porażki ww. planu bo wtedy będzie mógł powiedzieć "no jak to, to TS też nie dał rady?"... Oczywiście decydujące zdanie we wszystkim będzie miał BC i nie pozbywa ise tym samym Wisły a jedynie technicznie być moze przejdzie Ona z rąk TF do BC. Wszystko pozostałe tj. Kapka w Zarządzie, rezygnacja Gaszyńskiego i jego świty to koszty, które należało ponieść przy tym całym zamieszaniu... Być może Gaszyński miał tego świadomość, że tak "musi" być i rzeczywiście sam w poczuciu obowiązku, honorowo zrezygnował... Ja na jego miejscu zrobiłbym tak samo.
To moje zdanie.
Powód: uzupełnienie
Ostatnio edytowane przez cudlaty : 21.12.2015 o godz. 19:37.
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY!
Odpowiedz cytując