Wyświetl pojedynczy post
cudlaty
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.12.2015, 13:22
Panowie, żadnej zmiany właściciela nie będzie no chyba, ze techniczna z TF na BC ale to i ponoć jest już niepotrzebne. To, że Smuda zaistnieje od nowa w Wiśle jest niemal pewne i to jest chyba jedyne rozwiązanie by odpracował należne mu pieniądze... Pytanie tylko czy na stanowisku trenera? Oby nie i oby to nie było stanowisko, z którego będzie miał wpływ na trenera bo gość nie wytrzyma jego zawiści i mściwości. Jak dawniej jeszcze miałem dla "dyzmy" jakiś tam szacunek i w miarę wierzyłem w jego kompetencje tak teraz bym mu napluł w twarz za to co robi w zakresie psucia atmosfery w okół Wisły, pieprzenia smutów po gazetach... I pomyśleć, że miałem go przy dystrybutorze na Orlenie we Wieliczce.. ech!... "Módlmy się" o to by weszła cola od stycznia z hajsem, o wzmocnienie dwoma zawodnikami, o to by Drzazga odpalił, Chrapek zagrał i by Cierzniak nie odszedł. Tabela nawet po tej kolejce jest tak spłaszczona, że dwa zwycięstwa powodują by znów zawitać w pierwszej ósemce. Nie wierzę w to by wszystkie zespoły po przerwie punktowały jednakowo. Nawet sraxa, co widać już nie gra tego samego co jeszcze dwa, trzy tygodnie temu. Impet już spada. A trener nowy musi być! I to zza granicy, bo jak tu ktoś słusznie zauważył trzeba gościa bez układów, bo w zawiłych tajnikach naszej ekstaraklapy połapie się każdy w miarę rozgarnięty coach z europejskimi papierami. Byleby tylko miał on w kompetencjach, sukcesach czy ogólnie w autorytecie jakiś wpływ na nasze gwiazdy..
Ostatnio edytowane przez cudlaty : 20.12.2015 o godz. 13:27.
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY!
Odpowiedz cytując