|
3x powtorze - chodzilo mi o zbyt zaawansowany styl gry Moskala, co nie wypalilo z powodu chvjowych (zazartuje) pilkarzy. Czego tutaj nie rozumiesz?
3x powtorze - skoro po odszkodowaniu dla smudy sa pieniadze by rozmawiac z Broosem, to nie bylo tych pieniedzy wczesniej, czy brak byl koncepcji na prowadzenie klubu?
Odnosnie Guardioli/Rodgersa/Mourinho we Wisle nie wiem jaki styl by preferowali pod tych zawodnikow. Nigdy sie o tym nie przekonamy, wiec tego typu fiction, bo science tutaj ani grama nie widze to zwykla strata czasu.
Sedziowie. Czy na ich wybor mamy jakikolwiek wplyw? Czy mamy wplyw na druzyne, by pomimo nieudolnego sedziowania odnosila ona korzystne rezultaty?
Twoja wyliczanka sprawia, ze oprocz 1 elementu (glupota w koncowce - choc wg mnie to nie glupota, tylko brak sil w koncowce - brak zmian etc.) widze zwalanie winy nawet na zla konstelacje gwiazd, niekorzystne ulozenie sie Jowisza, Urana i Saturna, a nie na siebie.
Na pech mamy wplyw? Nie.
Reasumujac - skoro na pech i sedziowanie nie mamy wplywu, to moze zajmijmy sie soba? By z czystym sumieniem moc powiedziec w pomeczowym wywiadzie, ze sedzia chvj czy zwykly pech, nieszczescie? Ze dalismy z siebie wszystko, by "uznali nas godnych podania reki"?
|