Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.12.2015, 18:01
Nie chce mi się przez twój spam przebijać. Zobacz jak ty si e do ludzi zwracasz, komuch, urbanoplatfus itp to dla ciebie normalne określenie na nazwanie kogoś kto ma inne zdanie w jakiejś sprawie niż PiS. Jakim prawem, ch uju tak się zwracasz do Wiślaków?

Z tą ankieta mówię serio. Załóż, zobaczysz jak cię ludzie postrzegają. Niby bronisz PiSu, naprawdę jesteś taką łajzą, która dokłada małą lub większą cegiełkę do skutecznego obrzydzania PiSu. Z takimi ludźmi jak ty jest tak jak z Hadaczem. Dopóki krzyczy po "naszej" stronie to się go toleruje. Myśli się, głupi, krzykacz, pajac ale trudno, poglądy ma nasze więc trzeba zaakceptować. A jak się okazuje, że Hadacz to Hadacz to wtedy dopiero partyjni koledzy mogą powiedzieć prawdę o oszołomie.
Pisałem ci kiedyś, takich jak ty się powinno wystrzegać bo robicie krecią robotę i obrzydzacie, przeszkadzacie zamiast pomagać. I nie twierdzę, że fanatyzm, skrajność jest zła, twierdzę, że oszołomstwo jest złe. Skrajnie to trzeba umieć działać bo od bycia skrajną prawicą, skrajnym narodowcem, lewakiem jest już krótka droga do zostania debilem. Tobie niestety nie udaje się działać skrajnie. Poszedłeś tą druga drogą, tak samo jak Andrzej i najwięksi krzykacze z pod krzyża.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.