|
Hmmm. Ja grałem ostatnio w FM 12. Wiem, że była zmiana, po której rosła reputacja ligi i klubu ale jednak jak grałem to nigdy nie udawało się (mimo dobrych wyników) aby klub i liga na prawdę zyskały rangę klubu na poziomie europejskim czy światowym.
Wyniki były (już nie pamiętam dokładnie co tam osiągałem ale granie w LM i wychodzenie z grupy to była raczej normalka) ale ci najlepsi piłkarze jakoś nie chcieli do Wisły dołączać i klub też nie miał reputacji jak najlepsi.
Naszła mnie myśl żeby znowu wrócić do tego nałogu ale popatrzyłem na kilka screenów z FM16 i chyba dalej twardo bedę się trzymał z dala od tej chorej gierki. Te wcześniejsze FMy bardziej mi pasowały. Mniej statystyk, strzałek, kresek, liczb, po prostu większe skupienie się na samych transferach, grze. Brakowało własnie wtedy tylko tego żeby klub mógł zdobywać wysoką reputację.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|