Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.12.2015, 12:41
Cytat:
Jaroo1 Jak możesz to się przymknij bo twoje pouczanie jest żenujące.Ja do twoich wypocin się nie prz...alam , więc won ode mnie.Zrozumiao.
Powtarzam ci trzeci raz. Przestań w....iać ludzi a jak masz do kogoś problem to się z nim ustaw albo się zamknij. Wiadomo, że czasami człowiek się zagrzeje i napisze za dużo, za dużo powie itp ale twoja twórczość to jest ciągłe .......enie głupot i obrażanie wszystkich, którzy tylko ośmielą się coś powiedzieć na PiS.

I dalej daję pod rozwagę mój pomysł. Załóż sobie ankietę, zobaczysz, że w....iasz 3/4 tego forum. Masz miano oszołoma PiSowskiego i zwykłego trolla.
Najlepsze jest to, że teraz kiedy PiS ma prawie pełnie władzy (nie ma większości konstytucyjnej) to ty zamiast się cieszyć i lać na debili to jeszcze bardziej szczekasz. To tylko może potwierdzać moje przypuszczenia z przeszłości, że jesteś tu właśnie po to żeby ludziom zohydzać PiS. Takie forumowe wcielenie Hadacza.

Cytat:
Dobra przestańmy .......ic...
Ktorkie i proste pytanie do fanatykow Jarsoława...

co da Wam PIS?

ale konkretnie,konkretne odpowiedzi...

I nie pisać co da PO czy Rysiek...
Co to za socjalistyczne podejście? Co da? Co da? Daaaa. A chuja da. Rząd nie jest po to żeby dawać. Rząd jest po to żeby prowadzić normalną politykę, szanować polskie tradycje, historię, dbać o obronność Kraju, o suwerenność a w sferze ekonomicznej żeby nie przeszkadzać + pomóc ty najsłabszym bo jednak nie każdy jest w stanie sobie poradzić w życiu (osoby niepełnosprawne, ciężko chore, opiekunowie takich osób).
W każdym innym wypadku to normalny człowiek zapracuje na swój byt i będzie mógł sam swoje życie układać.
A rząd jest od tego żeby taki Kowalski po pracy mógł obejrzeć polską telewizję a nie niemiecką, kupić polską gazetę a nie niemiecką, zrobić zakupy w polskim sklepie a nie niemieckim itd.
I nie skaml już bo PiS rządzi od października a ty już płaczesz od dwóch miesięcy, że świat się wali a PiS nic nie robi. Żeby gruntownie coś zmienić to trzeba czasu także najpierw niech ten czas dostaną (chociaż oni pomysłu na problem ZUSu czy służby zdrowia to raczej nie mają).
Jak się skończy w Polsce frajerstwo, złodziejstwo na wielką skalę, nieuczciwość (to ogólnik ale wiadomo o co chodzi - Staruch, Maciek, antykomor vs zegarek Nowaka, Amber Gold itp), wmawianie sobie, że jesteśmy zaściankiem i nieudacznikami, zacznie się miłość do polskich barw, symboli narodowych to już będzie to "lepsza zmiana".
Nie od razu Kraków zbudowano. W sytuacji w jakiej jesteśmy rządy PiSu to może być taki malutki kroczek ku lepszej przyszłości i rozwiązaniu poważniejszych problemów.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.