Cytat:
|
Czym się cieszysz, tym że jakiś komsomolec pod..ił kogoś?.Znam na tym forum co najmniej 4-5 oficjalnych pod....czy.Wstyd i hańba , brak mi słów
|
Kerim, powtarzam, jak ci coś nie pasuje to się ustaw z ludźmi bo takie wyzywanie nie przystoi. O ile rozumiem, że leminga można nazwać lemingiem, śmiecia śmieciem itd to nieładnie jest do ludzi, którzy są po prawej stronie tak się zwracać jak zwracasz się ty.
To, że ktoś ma inne poglądy to nie znaczy, że możesz go obrażać (no chyba, że ma lewe poglądy)
Prezentujesz poziom zakały i w....iasz 3/4 tego forum. Jak nie wierzysz to sobie załóż sondę z pytaniem "czy chciałbyś aby wyjebać kerima z forum", tylko weź 3 odpowiedzi, "tak, nie, nie mam zdania".
Zobaczysz jakie będą wyniki. I własnie taki najbardziej w....iający element powinno się eliminować dla dobra forum i żeby nie denerwować i odstraszać od forum normalnych ludzi.
Cytat:
W szybkim tempie wraca komuna...
Wejscie nocne niczym wspomnienia z lat 80..
Ale co Wy możecie pamietac dzieciaki...kochacie swój Pis i swojego wodza...
Wasza naiwność w przemianę państwa jest straszna...zresztą przyjdą takie dni gdzie nawet Wy sami Ci najtwardsi zwolennicy Jarka na tym forum przyznają racje...
Polska była jaka była...miała plusy i minusy a teraz jest gowno....
|
Gdyby wracał komuna i do tego mając na uwadze internet (tego za komuny nie było) to już byś otwierał drzwi zomowcowi, który by ci najebał pał po łbie albo byś miał wjazd CBŚu na chatę o 6 rano. Na szczęście czasy komuny już minęły i teraz - mam nadzieję - nikt nie będzie nękany przez CBŚ za strony "antykomor", nikt nie będzie trzymany w areszcie na polityczne zamówienie jak Staruch, nikt nie będzie nękany (kontrolowany 10 razy na trasie, nawiedzany w szkole/pracy) w drodze na Marsz Niepodległości, nie będzie prowokacji milicyjnych na MN - a propo, ten rok pokazał jedno. Jesteśmy dumnym i mądrym narodem, zmieniła się władza i kibice dali na wstrzymanie na MN (brawo), zmieniła się władza i nie było prowokowania kibiców (brawo). Marsz jak przystało na Polskę rządzoną przez Polaków a nie jakąś żydokomunę.
Cytat:
|
63.5 Kg Czym więcej piszesz takich postów, tym bardziej przekonujesz mnie i utwierdzasz, że dokonaliśmy słusznego i dobrego wyboru. Podobnie działają na mnie słowa Schultza, bo on niby wie od nas lepiej co dla Polski jest dobre a co złe
|
Zauważyłem pewną tendencję. Dużo jest w tym temacie osób, które podają się za neutralnych, udają obiektywnych ale jak coś idzie nie pomyśli to wychodzi szydło z worka i piana z pyska nagle zaczyna lecieć. Są 2 przypadki takich osób
1. Widać to na przykładzie rządów PO i PiS. Jak PO robiło burdel to wielu siedziało cicho lub mówili, że PO nie pochwala - ale nie było z ich strony atakowania POwców, nie podawali argumentów przeciw PO, nie żyli tak decyzjami PO, nie wyzywali ich. Zmienił się rząd i ci jebani neutrale nagle plują jadem na PiS, rozliczali ich już w obietnic wyborczych pół roku temu, obserwują ich każde posunięcie, komentują, wyzywają. Ten rodzaj ludzi to zwykłe śmiecie
2. Obiektywni fanatycy PiS. Niby po prawej stronie, niby patrioci, niby fajne chłopaki ale jak tylko ktoś coś powie na PiS to .... mu w dupę i ogólnie sam jest .....m. Ale opisuje się taki człek jako w sumie neutralny, on po prostu głosuje na PiS bo to obecnie najlepszy wybór ale fanatyk? Nieee, panie ja nie z tych.