|
A może ktoś łaskawie odpowie po co wam taki temat i takie informacje?
Serio pytam. Co wam da, że będziecie wiedzieć, że za 10 dni wraca np. Drozd?
Zacznie się hejt w temacie na zasadzie: "Za dwa dni wraca Drozd to nas oświeci'' "Na pewno miał czas na wymyślenie kolejnej tezy o lemingach'' itp... Bez sensu moim zdaniem.
Ja przychylam się do prośby wieśniaka. Ogólnie chciałbym aby temat polityczny był jakoś bardziej moderowany, bo to co tam się dzieje, to jest kpina. PiS jedyna słuszna opcja a jak nie to jesteś ''urbanoplatfusem'', kogoś to jeszcze bawi?
Ja wiem, byłem moderatorem nie banowało się za poglądy polityczne i ja to popierałem, pod warunkiem że obie strony potrafiły dyskutować na podstawie argumentów i konkretów a nie z inwektywami, linkami do YT czy jakiś durnych artykułów z gazet, których nikt normalny nie czyta..
Forum z nazwy kibcowskie/sportowe a wyjadacze z politycznego dalej się nigdzie nie ruszają.. To normalne?
Widzę, założono TWSA 2015, głosów pewnie będzie jak na lekarstwo bo połowa ''bywalców'' forum wchodzi tylko w polityczny temat i wyjeeebane.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|