Wyświetl pojedynczy post
wirusac
Junior Member

Od: 03.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.12.2015, 07:35
Czy to Nam coś przypomina?

mca (L) - 20 maja 2007, 13:25:34 - nat-moc6.aster.pl
Powiem krótko coś od siebie -
Dziękuję Ci Legio:
przegrałaś jak dla mnie wszyskto w tym sezonie Lech, Wisła, BOT, Zagłębie, Zabrze, - każdy z tych meczów miał kontekst większy mniejszy ale miał - ty Legio przegrałaś to czym ? brakiem umiejętności - za grubą kasę jaką zarabiacie panowie piłkarzyki!!! Jak dla mnie więszość z was nie ma elementarnej ambicji - liczy się tylko kasa na koncie! Panie Fabiański - proszę wsiądź już do samolotu i nie pieprz pan głupot więcej, panie surma - drzewa umierają stojąc - dziękuję za to co pan zrobił dla Legii ale to już ostatni dzwonek czas odejść! Edson proszę nie męcz siebie i kibiców!!! Proszę - a Panu Zielińskiemu chcę zadać jedno pytanie !!!!....
CZY SŁYSZAŁ PAN O CZYMŚ TAKIM JAK STRZAŁ Z DALEKA NA BRAMKĘ? CZY JEDYNIE O TYM ŻE Z PIŁKĄ TRZEBA "WJECHAĆ" Z 1, 2 METRÓW DO BRAMKI ŻEBY STRZELIĆ JĄ LOL
Dla mnie jako kibica Legii od lat 80'ch przegraliście w tym sezonie WSZYSTKO!!! Mam gdzieś miejsce w tabeli może być nawet środek ale przegrać z Karkowem, Poznaniem, Zabrzem, Bełchatowem, Lubinem... Róbcie panowie nadal biznes w nieruchomościach i na giełdach -
Pan Burhart (celowo się pomyliłem) wam doradzi co i jak!

TEŻ SIĘ PODNIESIEMY!!!
Ostatnio edytowane przez wirusac : 18.12.2015 o godz. 07:37.
Odpowiedz cytując