Wyświetl pojedynczy post
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.12.2015, 04:35
arti napisał(a):Wyświetl post
Rok Gaszyńskiego:
Sponsora koszulkowego nadal nie ma
Dług zewnętrzny wzrósł
Spadek poziomu sportowego
Niefortunna sprawa Smudy - przegrana sprawa sądowa i kolejne zobowiązanie finansowe

Może Gaszka to fajny gość (np. widziałem jak oddawał krew), ale nie jak dotąd przyciągnął pieniędzy do klubu. Nie mam nic przeciwko niemu, ale niezbyt widzę te sukcesy Prezesa (poza dogadaniem się z kibicami).
A to absolutnie kluczowa sprawa.

@krzaq 12 - na czym polega sponsoring citibanku poza tym, że piłkarze byli w bonarce i podpisywali piłki?
Impel daje cokolwiek czy redukuje należności od Wisły?
Powiedz ile ty masz lat? Czy ty jesteś naprawdę tak naiwny, że sądzisz, że ktokolwiek będzie chciał promować swoją marką staczający się klub z kilkunasto-milionowym długiem i starganym wizerunkiem, który nie płaci swoim pracownikom na czas? Czy wyście totalnie na głowę już upadli? Jestem przekonany, że na 99,9999999% żadem mistrz marketingu z największych firm na świecie nie dałby rady ściągnąć do tego klubu sponsora tytularnego w obecnej jego sytuacji. Póki ucieramy dupą szkło, i mamy długi, żadnego sponsora tytularnego nie będzie, przestańcie żyć iluzją. W obecnej sytuacji jedynym sponsorem jesteście i będziecie tylko WY! Więc weźcie się do roboty i zacznijcie w końcu działać bo pisaniem bzdur na forum niczego dobrego nie zbudujemy! Chcecie sponsora? To po bilety na Pogoń ku%^&*rwa mać!
Mądrale forumowe a biletów poszło 7000. Śmiech
Ostatnio edytowane przez regan : 18.12.2015 o godz. 04:37.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując