Wyświetl pojedynczy post
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.12.2015, 20:49
Na samym początku, chciałbym podkreślić, że jestem absolutnie przeciwny Smudzie w Wiśle.

Uważam, że Gaszyński to odpowiedni człowiek na stanowisku jakie pełni. Przyszło mu pracować w najtrudniejszym okresie w historii Cupiałowskiej Wisły, a mimo to robi swoje, ma na koncie świetną akcję crowdfundingową, podczas której klub zebrał ponad 800 tys. zł., pozyskał kilku mniejszych sponsorów (CocaCola, City Bank, Impel...). Mam wrażenie że robi co może, owszem nie udało mu się zatrzymać Stilica, ale mało kto wie, że proponowano mu 50 tys. zł miesięcznie co było podwyżką o jakieś 15 tys. w stosunku do wcześniejszych zarobków-nas nie było stać na więcej.
Mam wrażenie, że Gaszyński byłby idealnym kandydatem na okres w którym rządy sprawował Valckx.
Wiele jego pomysłów upadło ze względu na finanse m.in. inicjatywa muzeum klubowego wraz z normalnym sklepem na terenie stadionu.

W tych wszystkich plotkach o Smudzie, i jego powrocie jest jednak jeden pozytyw-to zwiastuje, tak przynajmniej sądzę, być może ostatnie już podejście Cupiała do LM pewnie nie w tym sezoznie ale już w następnym, ponieważ zawsze tam gdzie jest kasa jest i Smuda....
Zatrudnienie Brossa może być tylko potwierdzeniem faktu że nietani trener przychodzi tu by walczyć o tytuły a nie utrzymanie. Mam przeczucie że dalej zajedziemy z Gaszyńskim niż ze Smudą i to o wiele dalej.
Odpowiedz cytując