Wyświetl pojedynczy post
kopaczoholik
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.12.2015, 17:01
Wielcy obrońcy demokracji w wydaniu PO i Nowoczesniej... gdzie byliście gdy łamano prawo i konstytucje za czasów rządu PO-PSL?!!! Gdzie byliście gdy wasi idole w sowa i przyjaciele pokazali prawdziwą twarz?!!! Gdzie szef MSW Bartłomiej Sienkiewicz mówi, że "Polskie państwo istnieje tylko teoretycznie" Szef MSW mówi m.in. że "państwo polskie istnieje teoretycznie, praktycznie nie istnieje", funkcjonariusze BOR "mają syndrom sztokholmski", Polskie Inwestycje Rozwojowe - flagowy projekt rządu Tuska - określa mianem "...., dupa i kamieni kupa"!!!! Z kolei Belka wspomina, że kilka miesięcy przed wybuchem afery z Amber Gold ostrzegał o tej sprawie premiera Tuska!!!! Plują narodowi w twarz a wy ich jeszcze bronicie?!!!
To chyba dobrze, że PIS porządkuje państwo, czy może ci wielcy zwolennicy tzw demokracji w wydaniu PO uważacie, że państwo dalej powinno istnieć tylko teoretycznie?!!!
Gdzie byliście gdy PO i PSL wybrało 5 sędziów TK łamiąc konstytucję?
Jak można bronić TK, która orzeka, że moje/nasze pieniądze z OFE to nie moje pieniądze a państwa... szkoda tylko ze to z mojej pensji ściągane...
Gdzie byliście gdy Kopaczowa kłamała w sprawie uchodzców... dzięki, której mamy mieć ich 7 tyś?!!! Polacy uciekają z kraju a w zamian ściągają nam na głowe zagrożenie?!!!
W kogo wierzycie? W Tomasza Lisa, który:

https://www.youtube.com/watch?v=9_f-axbuI9A