Cytat:
|
Coś dziwnego...u mnie zadziałało gdzieś po 30 minutach. Obawiam się, że to wina urządzenia, ale dowiedz się u źródła. Lampka , gdy nie ma sygnału, powinna migać na zielono.
|
Już jest git. Problem mógł wynikać z tego, że zacząłem podłączać urządzenie wczoraj o 23. Może aktywacja odbywa się w ciągu dnia a nie po nocach, dlatego po 30 minutach nadal nie było sygnału. Dziś już jest ok. I różnica w aktywacji internetu jest też chyba wtedy jak się zamawia przez internet/telefon sprzęt lub jak się z punktu naziemnego bierze - wtedy szybciej aktywują, gdzieś chyba o tym czytałem.
PS Tak dla ciekawostki. Mamy widocznie inne modele. U mnie w instrukcji przy diodzie sygnału nie ma podziału na kolory tylko na "świeci", "pulsuje", "nie świeci". I świeci to bardzo dobry sygnał, pulsuje słaby sygnał, a nie świeci brak sygnału.
Pozdro i dzięki za odpowiedź.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.