Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.12.2015, 08:58
koniak napisał(a):Wyświetl post
Radzę się obudzić i zacząć patrzeć na świat z pełną dozą realizmu. Zwolnienie Moskala zepsuło jedyną pozytywną rzecz jaką jeszcze posiadała Wisła. Strategii Cupiał nie miał nigdy, ale w bieżącej sytuacji żaden ceniący się trener, czy też piłkarz do Wisły nie przyjdzie, a tu wpisy jakbyśmy mieli kredytu na transfery ze 30 baniek.
Pospisuję się pod tym obiema rękami.
Zrobienie tego w tym momencie było jedną z najgłupszych rzeczy jakie można było zrobić.

Grisza1 napisał(a):Wyświetl post
Problemem Wisły jest poczucie megalomanii (...) Zamiast jednak uczciwie powiedzieć kibicom: proszę państwa, sytuacja finansowa jest trudna, w najbliższych dwóch sezonach gramy o miejsce w środku tabeli, gdyż chcemy je poświęcić na ustabilizowanie sytuacji budżetowej, a każdy wynik ponad te pozycje będzie naszym sukcesem, (..)
Świetne słowa, natomiast cały czas mam trochę wątpiwości czy adresat przesłania jest odpowiedni. Kibice nie zwolnili Moskala, zrobił to Cupiał. Ryba psuje się od głowy.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA