Wyświetl pojedynczy post
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.12.2015, 21:46
adas123 napisał(a):Wyświetl post
Hubert oczywiście. Ale Ty jakoś go znasz, bo pewnie masz sprecyzowany pogląd i znalazłeś gościa, z którym się zgadzasz. Świadomy wybór, tak powinno być.
Tylko ja go znalazłem, ponieważ korzystam z Internetu, różnych stron itp. itd. A jak ma go znaleźć moja babcia która nie korzysta z Internetu w ogóle, tylko jak coś posłucha radia i obejrzy telewizję. Tak samo moi rodzice, nie mają za bardzo czasu żeby korzystać z Internetu, bo przez większość swojego życia obchodzili się bez niego i dla nich wystarczy obejrzeć wieczorem same Wiadomości. Oni nie dowiedzą się o takim Braunie, bo nie usłyszą o nim w telewizji. A takich osób są miliony w naszym kraju ...

PS: Co do Petru poczytaj kto go finansuje/ sponsoruje i jakim ludźmi się otacza a zrozumiesz, że na dłuższą metę to okażą się Ci sami ludzi którzy stali za PO a szczególnie za Prezydentem Komorowskim

Sam mogę Ci polecić do przeczytania książkę Wojciech Sumlińskiego- Niebezpieczne związki Bronisława Komorowskiego

Co ciekawe ani w czasie kampanii prezydenckiej ani po niej Komorowski nie podał Sumlińskiego do Sądu, ponieważ sam wie, że to co napisał jest prawdą a Sumliński ma na to jeszcze dowody.
Ostatnio edytowane przez heoij : 13.12.2015 o godz. 22:01.