Wyświetl pojedynczy post
adas123
Senior Member

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.12.2015, 20:29
Hiszpan , nieprawda, ogladałem marsz w 'reżimowym' tvn24 i bez najmniejszego problemu po pokazywanych ujęciach można było stwierdzić, że ludzi jest więcej niż wczoraj. generalnie sposob relacji bardzo podobny do wczorajszego(nie mówie o komentarzach tylko sposobie kręcenia). ale mogę sie mylić bo jestem z najgorszego sortu.

A tak poza tym to staram się nie zwracać tu osobiście bo każdy sobie rzepke skrobie i poglądy ma własne, ale poziom wypowiedzi Kerima to jest dno dna proszę Pana. Nie potrafisz sformułować wypowiedzi nie obrażającej innych. Czytam ten temat dość długo i na palcach jednej ręki można policzyć Twoje nieagresywne posty. Śmiać mi się chciało jak likwidowałes avatar z Dudą, po tym jak poleciał w kwestie kibicowania. Interesuje mnie trochę co wiedziałeś o tym cżłowieku 3-4 lata temu...Szacun jeżeli więcej niż przeciętny jego wyborca czyli nic. Starajcie się mniej piany toczyć, wiadomo że PiS ma tu większość, ale odrobina szacunku dla tych co mają inne zdanie. Można się kłócić nie wyzywając nikogo od razu od komuchów lemingów itd...Co do zaistniałej na arenie politycznej sytuacji to przytaczam po raz kolejny https://www.youtube.com/watch?v=xnB1WMVJd68

A z mojej strony jako nie głosującego na PiS, rozbawiła mnie ostatnio sytuacja gdzie jedynym argumentem dla którego dobrze znany lubiany wykształcony i szanowany przeze mnie znajomy argumentował oddanie głosu na PiS "bo to jedyna partia która głosi wartości chrześcijańskie'. Ratunku, Grzegorz Braun to nie startował?!

Jedni straszą brakiem demokracji, drudzy widzą Polskę w ruinie, trzeci cos od rzeczy bełkoczą, a jakby się każdy wziął do roboty, to od razu by się polepszyło. Ja nie widzę ani braku demokracji, ani Polski w ruinie. Widzę obrzydliwą i wszystkim znaną walkę o władzę. Oby nie zaszła za daleko
Ostatnio edytowane przez adas123 : 13.12.2015 o godz. 20:50.