koniak napisał(a):

|
Tak, a Moskal jest beznadziejnym trenerem, dostał super skład i wszystko s.......ił, na naszą grę nie dało się patrzeć i musiał odejść. Wujek Cupiał rzuci teraz 50 baniek, bo do tego przyzwyczaił "dzieci telefoniki"...
|
Sam waść to rzekłeś - nie ja.
koniak napisał(a):

|
Radzę się obudzić i zacząć patrzeć na świat z pełną dozą realizmu. Zwolnienie Moskala zepsuło jedyną pozytywną rzecz jaką jeszcze posiadała Wisła. Strategii Cupiał nie miał nigdy, ale w bieżącej sytuacji żaden ceniący się trener, czy też piłkarz do Wisły nie przyjdzie, a tu wpisy jakbyśmy mieli kredytu na transfery ze 30 baniek.
|
Za gorąco jeszcze podczas derbów ....iłem na Moskala, ale już w domu pierwszą myślą było "A kto lepszy przyjdzie?" - owszem, uważałem, że pod wodzą Moskala drużyna się nie rozwija i może być tylko gorzej (jedna taktyka rozszyfrowana przez rywali) ale zwalnianie w połowie najważniejszego maratonu trenera, za którym drużyna stoi murem to był zły pomysł. Moskal owszem, do zwolnienia, ale w trakcie przerwy zimowej, gdy będziemy mieli już kogoś innego ugadanego.