Wyświetl pojedynczy post
vabanq
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.12.2015, 13:08
dominatorbj napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem skąd masz taką bzdure o Sobolewskim.
Smuda powiedział przed Euro, że jakby Sobolewski zechciał wrócić do kadry to z miejsca ma u niego powołanie, bo jest tojego ulubiony typ zawodnika (oddany, waleczny).
Jak Smuda przyszedł, to zarząd robił czystki i odmłodzenie, a nie Smuda. Smuda miał złożyć z tego co mu zostanie skład który nie spadnie z ligi (co mu zapowiadano przed sezonem).

Małecki? Serio? To jaki był i jest przydatny świadczy dobitnie to co Zrobił po odejściu. To samo ze Stolarskim.

Porzadki Smudy? Masakra. Jakby to on o czymś wtedy decydował. Stawianie na Burdeńskiego to pewnie też był wymysł Smudy?

Fakty są takie, że dostał Smuda kadre z która miał spaść, a walczył o mistrzostwo. Później okroili mu kadre i znowu miał spaść, a nawet weszło pisało, że graliśmy najlepszą piłe w lidze. Potem zwolnienie, bo nowy prezes bał się, że nie zagramy w Pucharach, a ledwo po zmianie trenera załapaliśmy się na 8ke. A teraz prawdopodobnie i do 8 się nie dostaniemy.

No tak, ale to wina Smudy..

---
A tak odnośnie meczu. To kadra jest w dużej mierze wypalona w najważniejszych ogniwach i brakuje jej jakości. Myślę, że z ta kadrą niewielu trenerów mogłoby coś zdziałać.
Nie ....... głupot obrońco tego cepa, który nie umie nawet 2 zdań sklecić.
Smuda jest winny i w pełni odpowiedzialny za odejście Sobola, a wiedziałem to od razu po jego zasranej decyzji z 2 pewnych źródeł. Więc po prostu nie ........ I .... w dupe Smudzie właśnie za tą i wiele innych zasranych decyzji, o których ty i wiele osób z forum nie mają pojęcia, ale to nie miejsce na pewne pogaduchy. Niestety.
Efektem działań Smudy jest obecna kadra, bo niestety pozbył się kilku zawodników, którzy wtedy i teraz z cała stanowczością stanowiliby o sile tego zespołu. Kadra dalej byłaby słaba, ale nie benzadziejnie słaba, jaka jest w obecnym momencie.
Można być zwolennikiem czy fanem "warsztatu trenerskiego" Smudy i oczywiście bez spiny, ale nie .......cie głupot i nie insynuujcie na tematy, o któych nie macie pojęcia, albo usłyszeliście od kolegi znajomego.
Kropka.
Ostatnio edytowane przez vabanq : 13.12.2015 o godz. 13:19.
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
Odpowiedz cytując