Wyświetl pojedynczy post
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.12.2015, 22:52
To co kurewa gra Jankowski to jest niepojęte, jak można być tak słabym na najwyższym poziomie rozgrywkowym. 10 lat temu on by nie złapał się na ławkę do naszych rezerw bo tam był Grzegorz Kmiecik, który zjadłby go w każdym elemencie piłkarskiego rzemiosła. Ten .......ony paralityk z uśmiechem na ustach wymienia się po meczu koszulkami z Borysiukiem. Człowiek który od 10 meczów nie zagrał jednego dobrego zagrania, .......i absolutnie wszystko, mecz w mecz gra w 11. Ktoś mi to może wyjaśnić logicznie? OK, mamy słaby skład, nie mamy kim grać, ale do chuja już Kuczak miał w 15 min więcej udanych zagrań niż ten .......ony Copperfield, który zniknął na 90 minut, od czasu do czasu tylko zaznaczając swoją obecność podaniem w aut, bądź stratą. Ktokolwiek by grał, Wawrzyniec Rajchel, ktokolwiek, by zagrał lepiej. Dawać Porębskiego z CLJ, Kuczaka, byle nie jego! Bednarz powinien zostać poczęstowany setką chujów w dupę za to, że skazał nas na 3 lata z tym inwalidą, pisałem przed tym transferem, że to jakaś porażka będzie, i tak też się dzieje, przez tę łajzę siwych włosów mi na łbie tylko przybywa.

Słówko też o innych gwiazdorkach. Sadloczek oczywiście na pełnym wyjebaniu, myślami już pewnie w Legii, 308204 nonszalanckich zagrań i zjazd z "kontuzją". Uryga - szkoda klawiatury, Burliga -dramat, Boguski jak to Boguski klasyczny piłkarski impotent, najgorsze, że Mączyński się dostosował do swojego partnera ze środka pola. Z taką formą to on Euro zobaczy, jak sobie w kantorze hajs wymieni co najwyżej. Guzmics też zaczął jakąś kaszanę odpierdalać znowu.

Jedyni godni podania ręki to Bartosz, Cierzniak i Głowa. Bartosz za walkę głównie, bo piłkarsko do Jovicia mu brakuje bardzo dużo, ALE PRZYNAJMNIEJ ZAPIERDALA nie to co ananas MJ7 mistrz w unikaniu gry.

Ehh, co za ....a czasy.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując