Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.12.2015, 21:56
Cytat:
1. Czy przypadkiem obecne rosyjskie władze nie wywodzą się wprost z KPZR?
2. W ustach Polaka takie pytanie brzmi bardzo dziwnie.
3. A co jeśli Rosjanom przyjdzie do głowy uznać że "ich przyległe terytoria" to także Polska?
Od razu uprzedzam, że .......ę PiS ale staram się obiektywnie podejść do tematu i nie wpadać w te urojenia, których doznają POjeby od 2 miesięcy.

Ad 1. To akurat w tym kontekście nie jest ważne. Każdy ma swoją historię. Jak im pasuje komunizm i jego spuścizna to trudno żeby Polacy im dyktowali, że mają się tego wyrzec. Trudno też się na kogoś za takie coś obrażać bo jakoś egzystować w polityce trzeba i z komuchami też trzeba rozmawiać jeśli są przywódcami Rosji czy unijnych Państw.

Ad 2 Oczywiście chodziło mi o te nowsze czasy. Powiedzmy ostatnie 20 lat. Dla mnie definitywnie na świecie obecnie brudzi Ameryka, Izrael i UE (Niemcy). Rosja po prostu jako wielki gracz światowej polityki stara się utrzymywać swoją strefę wpływów i nawet to, że sobie poszaleli na wschodzie Ukrainy to jest dla mnie pikuś w porównaniu do tego co Amerykanie i Żydzi zgotowali mieszkańcom Afryki i Azji. Niemcy w tej układance może nikogo nie zabijają ale z kolei zniewalają pół Europy, sieją w mediach np tzw polskich swoją propagandę itd

Ad 3 A co jeśli Kopernik był kobietą? Trzeba planować, myśleć o przyszłości ale nie robić problemu z czegoś co jak na razie nie ma pokrycia w faktach. Jakby tak się stało to będzie źle, teraz też jest źle. Po prostu byśmy wpadli pod kontrolę Rosjan, teraz jesteśmy pod kontrolą USA, Izraela i Niemców. Każdy z tych reżimów ma swoje plusy i minusy ale dla mnie jako Polaka każdy z nich jest chuja wart bo Polska powinna być Polską i należeć do Polaków.
Także na razie się nie martw o to czy nas Ruski zniewolą tylko się martw jak wyjść z pod okupacji amerykańsko-żydowsko-niemieckiej bo to jest nasz obecny problem.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.