Miało być merytorycznie ale okazuje się że i sołtys poprosił o audiencję

:
Cytat:
Jeśli już to Dorn (ten od Saby) wraz z Misiem Kamińskim oraz Kaziem Marcinkiewiczem tworzą doborowe trio uciekinierów od smrodu pisowskiego obozu, a nie jakiś tam Giertych, który co najwyżej był z nimi skoligacony. W gruncie rzeczy jednak nie trzeba być pisowskim pionkiem, aby iść do "konkurencji", gdyż sądzę, że mimo nikłego pomyślunku nie zaszeregowałeś mojej rodziny do tego grona ich wyznawców - o zgrozo
|
Bierz Miśka. Będzie Ci z nim do twarzy.
Cytat:
Jeśli dobrze pamiętasz to przydomek "aparatczyk" pojawił się przy okazji wyborów samorządowych w 2011 roku, gdzie w innym wątku dotyczącym wyborów samorządowych w Krakowie zarzucono Tobie, że wypowiadasz się jako partyjny funkcjonariusz i że nie jesteś bezstronny. Nie jest on więc mojego autorstwa, więc może chodzi tutaj o innego faceta głosującego na partię Burego i Karapyty. Zrobiłeś sobie kilka dłuższych przerw w pisaniu na tym forum, ale nic nie poradzę, że ów przydomek przylepił się niczym... no może nie będę kończył
|
Jak widać genezę "aparatczyka" przestudiowałeś dogłębnie. Znasz ją nawet lepiej niż ja sam. Mnie zostało w pamięci tylko to, w jak żałosny sposób zasłaniałeś się tym "aparatczykiem" przy każdym kolejnym "mieleniu" na tym forum. Całe forum miało z tego serdeczny ubaw. A jeśli chodzi o elektorat Burego i Karapyty to zdecydowanie chodzi o Ciebie, bo najzwyczajniej w świecie nie znam nikogo innego kto głosowałby na PSL.
Cytat:
|
Zatem masz teraz doskonałą możliwość na wyjaśnienie wszem i wobec odnośnie tego, czy prawdą jest, że:
|
Wyjaśnianie? Zrobię to z litości żeby Ci biedaku żyłka nie pękła.
Cytat:
|
- należysz do partii politycznej i jeśli tak to do jakiej?
|
Starsi forumowicze wiedzą, bo pisałem o tym wielokrotnie. Ci młodsi zapewne zdziwią się bardzo gdy dowiedzą się ze jestem w PiS.
Cytat:
|
- czy reprezentujesz na tym forum konkretną partię polityczną zawracając zagubione owieczki do stada?
|
Oprócz "zawracania zagubionych owieczek do stada" mam dodatkowe zadania: tworzenie list proskrypcyjnych, wymyślania tortur dla nieprawomyślnych i prowadzenie dywersji ideologicznej. A reprezentuję utajoną w PiS komórkę "nierzywyh shabuff" powiązaną z iluminatami.
Czy oprócz sołtysa jest jeszcze na tym forum choć jeden użytkownik który wymyśliłby tak idiotyczne pytanie?
Cytat:
|
- czy wypowiadając się przez lata na tym forum nie kreowałeś się na "osobę bezstronną, bądź arbitra" i świadomie nie wprowadzałeś wielu interlokutorów w błąd?
|
Jeśli wyjaśnisz mi sołtysie na czym, Twoim zdaniem, miało polegać moje: "kreowanie się na "osobę bezstronną, bądź arbitra" i świadome wprowadzałeś wielu interlokutorów w błąd" będę w stanie wyjaśnić Ci Twoje wątpliwości. Na chwilę obecną zastanawiam się dlaczego kreujesz się na sołtysa a używasz tego forum do odreagowywania swoich prywatnych upokorzeń.