Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.12.2015, 21:20
Miało być merytorycznie ale okazuje się że i sołtys poprosił o audiencję :
Cytat:
Jeśli już to Dorn (ten od Saby) wraz z Misiem Kamińskim oraz Kaziem Marcinkiewiczem tworzą doborowe trio uciekinierów od smrodu pisowskiego obozu, a nie jakiś tam Giertych, który co najwyżej był z nimi skoligacony. W gruncie rzeczy jednak nie trzeba być pisowskim pionkiem, aby iść do "konkurencji", gdyż sądzę, że mimo nikłego pomyślunku nie zaszeregowałeś mojej rodziny do tego grona ich wyznawców - o zgrozo
Bierz Miśka. Będzie Ci z nim do twarzy.
Cytat:
Jeśli dobrze pamiętasz to przydomek "aparatczyk" pojawił się przy okazji wyborów samorządowych w 2011 roku, gdzie w innym wątku dotyczącym wyborów samorządowych w Krakowie zarzucono Tobie, że wypowiadasz się jako partyjny funkcjonariusz i że nie jesteś bezstronny. Nie jest on więc mojego autorstwa, więc może chodzi tutaj o innego faceta głosującego na partię Burego i Karapyty. Zrobiłeś sobie kilka dłuższych przerw w pisaniu na tym forum, ale nic nie poradzę, że ów przydomek przylepił się niczym... no może nie będę kończył
Jak widać genezę "aparatczyka" przestudiowałeś dogłębnie. Znasz ją nawet lepiej niż ja sam. Mnie zostało w pamięci tylko to, w jak żałosny sposób zasłaniałeś się tym "aparatczykiem" przy każdym kolejnym "mieleniu" na tym forum. Całe forum miało z tego serdeczny ubaw. A jeśli chodzi o elektorat Burego i Karapyty to zdecydowanie chodzi o Ciebie, bo najzwyczajniej w świecie nie znam nikogo innego kto głosowałby na PSL.
Cytat:
Zatem masz teraz doskonałą możliwość na wyjaśnienie wszem i wobec odnośnie tego, czy prawdą jest, że:
Wyjaśnianie? Zrobię to z litości żeby Ci biedaku żyłka nie pękła.
Cytat:
- należysz do partii politycznej i jeśli tak to do jakiej?
Starsi forumowicze wiedzą, bo pisałem o tym wielokrotnie. Ci młodsi zapewne zdziwią się bardzo gdy dowiedzą się ze jestem w PiS.
Cytat:
- czy reprezentujesz na tym forum konkretną partię polityczną zawracając zagubione owieczki do stada?
Oprócz "zawracania zagubionych owieczek do stada" mam dodatkowe zadania: tworzenie list proskrypcyjnych, wymyślania tortur dla nieprawomyślnych i prowadzenie dywersji ideologicznej. A reprezentuję utajoną w PiS komórkę "nierzywyh shabuff" powiązaną z iluminatami.
Czy oprócz sołtysa jest jeszcze na tym forum choć jeden użytkownik który wymyśliłby tak idiotyczne pytanie?
Cytat:
- czy wypowiadając się przez lata na tym forum nie kreowałeś się na "osobę bezstronną, bądź arbitra" i świadomie nie wprowadzałeś wielu interlokutorów w błąd?
Jeśli wyjaśnisz mi sołtysie na czym, Twoim zdaniem, miało polegać moje: "kreowanie się na "osobę bezstronną, bądź arbitra" i świadome wprowadzałeś wielu interlokutorów w błąd" będę w stanie wyjaśnić Ci Twoje wątpliwości. Na chwilę obecną zastanawiam się dlaczego kreujesz się na sołtysa a używasz tego forum do odreagowywania swoich prywatnych upokorzeń.