wislak68 napisał(a):

No właśnie przejrzałem i to co rzuca się w oczy, to negatywna korelacja pomiędzy ilością postów i użytkowników w tym temacie a ilością postów napisanych przez Ciebie. Druga uwaga jest taka że, sądząc z entuzjazmu z jakim zabrałeś się za skomentowanie mojego posta,który nawet nie był do Ciebie skierowany, bardzo musiała Ci moja nieobecność doskwierać.
I tu Cię boli. Jak by o powiedzieć: tłumaczą się tylko winni. Mam nadzieję że zrozumiesz dlaczego nie będą się odnosił do reszty tego fragmentu, ale jak można komentować opinię w stylu: "Nie ja jestem za 40% gdp" czy "Nie ja jestem za biczem dla przedsiebiorcow"? No chyba tylko po szekspirowsku: reszta jest milczeniem.
Mogę tylko doradzić: ciszej nad tą trumną
Gratuluję.
Myślę że im częściej będziesz pisał o tym, jak bardzo jesteś inteligentny, tym bardziej ludzie będą o tym przekonani. Nie trać czasu. Pisz.
Czy sądzisz że ktokolwiek weźmie na poważnie rozważania ślepego na temat wyższości czerwieni nad zielenią?
|
Nigdzie mnie nie boli

Hmm, pierwszy wywolales moja skromna osobe do tablicy. I kto bardziej sie stesknil?
Blad, ale dziekuje za wypowiedz. Nie dostrzegles jednak, iz w trakcie "wysypu" osob spoza kregow turboniepokornych i pisowskiego callcenter moja aktywnosc rowniez byla wysoka. Sam podzieliles wpisujacych sie na 2 obozy, Mirek to tylko kontynuuje
Mysle, iz wiekszosc uzytkownikow wypowiadajacych sie, czy z tego "wysypu" od Shakespear'a wola egipskiego, starozytnego uczonego Antypopisa
Tlumacze sie nie dlatego, iz czuje sie winny. To jest ad vocem prezentowanego przez Ciebie myslenia, iz " nie ma ludzi niewinnych (anty pis), sa tylko zle przesluchani". Towarzysz Dzierzynski bylby z Ciebie dumny.
Hmm, wypierasz sie programu pisu?
Dziekuje bardzo. Odnosnie kalkulatora, to nie ja sobie przypisywalem ten pseudonim. Jak widac wcale mnie nie uwiera, wrecz przeciwnie
Hmm, na pewno wezma za to rozwazania Wislaka68, ktory sam okresla sie mianem neomonetarysty. A prekursorem monetaryzmu byl... Locke! Skoro tak wielki autorytet jak Wislak68 potwierdza slusznosc czerwieni nad zielenia i tym samym zgadza sie z kalkulatorem to juz na pewno wszyscy wezma to na powaznie.