Cytat:
|
Przejrzyj sobie "wislaku"68 ile osob wypowiedzialo sie w tym temacie od momentu Twojej absencji. Potem przypomnij sobie dzieki komu wg Ciebie pisalo waskie grono owob i wyciagnij wnioski.
|
No właśnie przejrzałem i to co rzuca się w oczy, to negatywna korelacja pomiędzy ilością postów i użytkowników w tym temacie a ilością postów napisanych przez Ciebie. Druga uwaga jest taka że, sądząc z entuzjazmu z jakim zabrałeś się za skomentowanie mojego posta,który nawet nie był do Ciebie skierowany, bardzo musiała Ci moja nieobecność doskwierać.
Cytat:
|
W dyskusji nie ponioslem zadnej kleski. To nie ja prezentuje keynesistowskie, socjalistyczne podejscie. Nie ja jestem za 40% gdp. Nie ja jestem za wprowadzaniem kolejnych podatkow. Nie ja jestem za uszczelnianiem tych istniejacych. Nie ja jestem za biczem dla przedsiebiorcow. Nie ja wyciagam fragment wypowiedzi oderwany zupelnie od kontekstu i wyciagam z niego wnioski. Nie ja mowie 2 osobie jaka formacje polityczna popiera. Nie ja szufladkuje ludzi na braci i reszte urbanoplatfusiarskie kanalie etc. Nie ja jestem zwolennikiem polityki w stylu "Polska spichlerzem Europy". Nie ja w przykladach podaje podstawowe dobra podlegajace paradoksowi Giffena i uparcie sie tego trzymam.
|
I tu Cię boli. Jak by o powiedzieć: tłumaczą się tylko winni. Mam nadzieję że zrozumiesz dlaczego nie będą się odnosił do reszty tego fragmentu, ale jak można komentować opinię w stylu: "Nie ja jestem za 40% gdp" czy "Nie ja jestem za biczem dla przedsiebiorcow"? No chyba tylko po szekspirowsku: reszta jest milczeniem.
Mogę tylko doradzić: ciszej nad tą trumną
Cytat:
|
Ja miewam sie swietnie w Myslenicach. Pensja wystarczajaca jak i status materialny. W pracy idzie swietnie, sukcesow wiele.Tyle, ze na to sobie zapracowalem, m.in. przez kalkulatorskie, nieomylne wyliczenia i ciezka prace i nauke. Nie przez socjal, a wlasne dzialania (jak kalkulator).
|
Gratuluję.
Cytat:
Napoleon Hill - "dzialanie jest miara inteligencji". Kto/co lepiej zna sie na dzialaniach niz kalkulator? 
Polecam wszystkim.
|
Myślę że im częściej będziesz pisał o tym, jak bardzo jesteś inteligentny, tym bardziej ludzie będą o tym przekonani. Nie trać czasu. Pisz.
Cytat:
|
"Wislaku68" - pogoda jest dla Lockowcow, dla keynesistow sa prognozy zle. Bardzo zle
|
Czy sądzisz że ktokolwiek weźmie na poważnie rozważania ślepego na temat wyższości czerwieni nad zielenią?