Wyświetl pojedynczy post
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.12.2015, 18:10
Przejrzyj sobie "wislaku"68 ile osob wypowiedzialo sie w tym temacie od momentu Twojej absencji. Potem przypomnij sobie dzieki komu wg Ciebie pisalo waskie grono owob i wyciagnij wnioski.

W dyskusji nie ponioslem zadnej kleski. To nie ja prezentuje keynesistowskie, socjalistyczne podejscie. Nie ja jestem za 40% gdp. Nie ja jestem za wprowadzaniem kolejnych podatkow. Nie ja jestem za uszczelnianiem tych istniejacych. Nie ja jestem za biczem dla przedsiebiorcow. Nie ja wyciagam fragment wypowiedzi oderwany zupelnie od kontekstu i wyciagam z niego wnioski. Nie ja mowie 2 osobie jaka formacje polityczna popiera. Nie ja szufladkuje ludzi na braci i reszte urbanoplatfusiarskie kanalie etc. Nie ja jestem zwolennikiem polityki w stylu "Polska spichlerzem Europy". Nie ja w przykladach podaje podstawowe dobra podlegajace paradoksowi Giffena i uparcie sie tego trzymam.

I kto tu przegrywa?

Ja miewam sie swietnie w Myslenicach. Pensja wystarczajaca jak i status materialny. W pracy idzie swietnie, sukcesow wiele.Tyle, ze na to sobie zapracowalem, m.in. przez kalkulatorskie, nieomylne wyliczenia i ciezka prace i nauke. Nie przez socjal, a wlasne dzialania (jak kalkulator).

Napoleon Hill - "dzialanie jest miara inteligencji". Kto/co lepiej zna sie na dzialaniach niz kalkulator?

Polecam wszystkim.

"Wislaku68" - pogoda jest dla Lockowcow, dla keynesistow sa prognozy zle. Bardzo zle
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 12.12.2015 o godz. 18:14.
Anty PO-PiS!!!