Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.12.2015, 17:52
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Nie to zebym bronil emj10. Bron Panie Boze ale z niego akuraat pomimo tego, ze nawet nie jest wislakiem to nikt nie zartuje oprocz waszej pisoweskiej kliki. Z was za to zartuja sobie wszyscy poza wami samymi: i platfusy i korwinisci i narodowcy i bezpogladowcy i kogo sobie tylko tam jeszcze wymyslicie. Najwazniejsze w tym jednak jest to, ze zarty te raczej nie maja za wiele wspolnego z tym, ze PIS popieracie/sympatuzyjecie/kochacie... niewazne. Sa na forum rowniez inni zwolennicy PISu i dziwnym trafem nikt z nich zadnych zartow na tle przynaleznocsci/poparcia/sympatii/milosci do tej partii nie robi.
Ponieważ mam wrażenie że powyższy tekst skierowany jest do mnie, a niestety nie miałem czasu odnieść się do niego wcześniej, za co przepraszam, dlatego:
1. Śmiech to zdrowie. Dlatego jeśli o mnie chodzi to pełen luz. Naprawdę mam niezwykle filozoficzny stosunek do żartów na swój temat. Jeśli tylko kogoś one bawią: please feel free, ja nie mam z tym najmniejszego problemu, a wręcz bawią mnie one.
2. Jeśli chodzi o stosunek innych "platfusów i korwinistów i narodowcy i bezpogladowcy" do mojej osoby to mam wrażenie że jest on raczej obojętny. Z wyjątkiem paru przypadków (np: Ty, kalkulator, sołtys czy putinowiec) gdzie pewien "dystans", wynika, moim zdaniem, przede wszystkim z chęci odreagowania przez te osoby, pewnych, nazwijmy je eufemistycznie "porażek", w prowadzonych na tym forum dyskusjach. Nic nadzwyczajnego i zdarza się na każdym forum.
3. Podsumowując: dzięki za wpis i uwagi ale szczerze mówiąc wydaje mi się że jest to trochę burza w szklance wody.