Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.12.2015, 21:16
Jak zobaczyłem zdjęcie typa, przypomniał mi się Kasperczak!
:ROTFL: A nóż widelec Boguś robi powtórkę z rozrywki? W sumie Belg ma teraz tyle lat ile Kasperczak miał....będąc gdzieś między spuszczeniem Górnika Zabrze a nieudanym powrotem do Wisły. Kerwa, liczyłem że cofnę się w czasie troche bardziej. No ale gośc ma spoko nazwisko piłkarskiej, wygląda jak Kasper i ma fajne CV! No ale że trenowal jakieś egzotyczne gówno postanowiłem sprawdzić kim był Nasz byc moze nowy trener..

http://postimg.org/image/3wjkbo2n7/

Widac co i jak trenował, ile punktów srednio zdobywał, ale i tak chciałem wiedzieć wiecej nt jego ostatnich kilku klubów.

Jego ostatni klub to algierski coś tam Husajn. Gra tam taktyką 4-3-3 z 2 def, ale taką taktyką gra tam cala liga, wiec nie mozna powiedziec ze 4-3-3 jest jego ulubiona taktyką jak mówi transfermarkt bo jak sprawdziłem gra różnie, dużo rotując i stostując ustawienia 3-4-3,3-5-2, 4-2-3-1,4-5-1,4-4-2 z dwoma 6.
W Husajnach został wyrzucony po 11 spotkaniach, grali dno, w debiucie strzelili 3 gole by w kolejnych 10 strzelić 6. Na ostatnie 18 punktów zdobył 5 i jak mówi translator nie rozeszli się z klasą. Broos był rugany za to ze wystawiał dziwny skład sprzeczny z logiką, co miało miejsce bo dosc dziwnie rotował pozycjami piłkarzy a nie tylko piłkarzami.Nie każdy grał na swojej pozycji raz srodkowy na boku raz na prawej, raz broni pierwszy gk raz drugi - do błedu. W sumie do Nas idealnie by sie wpasował...

Do Husajnów trafił po tymjak przez 1.5 miesiaca był na bezrobociu po ucieczce z JSK Kabile. Nie uciekł bo źle grali, ale dlatego ze podczs meczu stracił zawodnika.Tu link https://www.youtube.com/watch?v=-vX0tqNZN5k
W Kabilach transfer zrobił 1 do klubu i 1 z klubu. Tez 4-3-3. Klub potem zawiesili w rozgrywkach kontynentalnych na 2 lata za ten indycent bo tam ogólnie na ulicach ponoc hardcore i rozgrywki non stop torepdowane były przez agresje fanów. Zaczął w Kabile niezle, 5 spotkan z czego 3 wygrane, porażka i remis.

Przed Algieria pełnił funkcję asystenta Al-Dżaziry. Pierwszym był jego kolegi Franek Verkutr. Epizod.

Sezon 2010/11 to 25 rozegranych spotkań, przejął w trakcie sezonu Zulte Weragen i zakończył na 11 miejscu. W zimie w Zulte kupił 9 typow wiekszosc za free, oddał 13. Ogólnie młodzi i coś tam wypożyczał z silniejszych czyli Anderlecht i Liege. Co do taktyki tutaj nie wiem jak grali bo ciezko znalezc cos. Odszedł z klubu za porozumieniem stron, porażka 7-1 na koniec sezonu dopełniła czary goryczy bo tej ich rundzie dodatkowej grali mega słabo.

15 Spotkań w mocnym Trabzonie gdzie był trenerem i dyrektorem sportowym dało 6 wygranych 6 porażek i 3 remisy.Tutaj grał 4-4-2,4-5-1 i 4-2-3-1. Ciekawe ze dwoma napastnikami wyszedł po tym jak przegrał pare spotkań i tą taktyka grał 4 mecze z rzędu az zremisował no ale potem miał mecz z Galatą wiec wyszedł 4-2-3-1.
Z Turcji odszedł z powodu niezadowalajacych wyników. Turcy mieli wtedy dosc wysokie aspiracji a Belg przez chwile nawet był w sytuacji w której ligi europejskiej mogło nie być. Co może potwierdzać artykuł http://www.todayszaman.com/sports_br...or_178975.html

Jeszcze był w Grecji, Panjakiśtam który spuścił z ligi. 22 spotkania 5 wygranych 8 remisów 9 porażek. Grał tam 4-4-2, 3-5-2, 4-5-1 i 3-4-3. Z Grecji go ponoć wygnali.

Jak dla mnie, do naszego grajdołka na 2 miechy ... Ideał!

E: We klubach zaznaczał ze cieszy sie ze trafił do klubow stabilnych
Ostatnio edytowane przez szprotson : 10.12.2015 o godz. 21:41.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując