Wyświetl pojedynczy post
kristos
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.12.2015, 13:44
Pero napisał(a):Wyświetl post
Jak czytam to forum to wydaje mi się, że niektórzy się urodzili wczoraj i myślą że po jednym meczu Bartosz zbawi Wisłę.
Trzeba dać chłopakowi zachętę ale też troszkę zimnej wody.
Jako że PO to moja pozycja i z trybun bacznie obserwowałem jego poczynania:
1. W większości przypadków krycie Kucharczyka na radar - tylko dlatego że gość jest zupełnie bez formy tego nie wykorzystał
2.sporo podłączania się do akcji ofensywnych ale: 50% jego zagrań w pole karne zblokowanych; drugie 50% zupełnie nieproduktywna (chyba żadna piłka po jego zagraniu nie dotarła do Wiślaka w polu karnym)
3.Spore braki techniczne widoczne choćby w przyjęciu - a nie jest to już najmłodszy zawodnik.

Poza tym ogromne brawa za waleczność. Obym się mylił ale mam spore obawy że to jednorazowy wyskok i że pewnego poziomu on nie przeskoczy... Niestety historia Wisły takich przypadków zna wiele...
Po pierwsze nie wiem kto myśli ,że Bartosz ma byc zbawieniem Wisły ,jak dla mnie ma byc solidnym zmiennikiem i wg. mnie to zadanie wypełnił.
Po drugie - widocznie Bartosz uznał ,że takiego cieniasa nie warto kryc krótko ,narażając sie na "gwizdanie" ze strony Przybyła i myśle ze miał racje.
Po trzecie , nie wydaje mi sie by dośrodkowania Bartosza były złe ,ale to już trudno rozstrzygnąc ,no i jeszcze ktoś w polu karnym musi si starac do nich dojśc.
Po czwarte ,jakoś nie rzuciły mi sie w oczy spore braki techniczne i nie wiem , czy jego wiek jest już tak zaawansowany ,by nie polepszyc tego elementu.
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując