Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.12.2015, 17:20
Cytat:
Ty jesteś jednak mocno jebniety...
Z grzeczności nie zaprzeczę ale akurat w sprawie Petru to pełna zgoda. Petru to śmieć wylansowany przez system. Miał być opozycją do PO, czymś w zamian a zaraz po wyborach gdzieś czytałem/oglądałem (już nie pamietam), że jeszcze przed wyborami były rozmowy o koalicji PO-Nowoczesna. To jasno pokazuje jakie ci ludzie mają cele. No i ich dotychczasowe kroku w parlamencie też chyba jawnie ich definiują. Kolejna ściekowa partia, która może sobie mówić piękne słówka ale zawsze jak przyjdzie do jakiegoś głosowania, do wnoszenia ustaw to będą anty polscy i będą reprezentowali interesy obce. Tak jak Palikoty, które były wielką opozycją co ramię w ramię szła z PO-PSL.
Petru cwel, od początku lansowany przez media. Przykładowo jest jakaś akcja narodowców, Korwinów to jak ich przyjdzie na akcję 2 tys czy 500 osób to w najlepszym wypadku zaniża się im liczby, ale przeważnie w mediach cisza na temat wydarzenia. Coś organizuje Petru i co? Cud, przychodzi 50 osób a mówią że było 500. Jebać tego twojego Petru i media.

I sam się zastanów po której stronie stoisz bo jednocześnie udajesz niezadowolonego, niepopierającego PO-PiSów a bronisz Petru, który jest dzieckiem PO i systemu. Kreujesz się na neutralnego a bronisz systemu.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.