Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.12.2015, 23:24
Na ten cały cyrk z TK mam trochę wyjebane bo nie chce mi się w medialne szopki zagłębiać ale mam pytanie do lemingów.
Gdzie wy byliście wtedy:
Cytat:
"Trybunał Konstytucyjny ogłosił wyrok ws. konstytucyjności ustawy o TK z czerwca 2015 r. Ustawa przeforsowana przez PO-PSL nie do końca była zgodną z konstytucją. PO mogło zgodnie z prawem wybrać tylko trzech sędziów, których kadencja upłynęła."
Gdzie wy byliście jak niezgodnie z prawem wybierali sędziów? Gdzie byliście jak upolityczniali TK?
Macie wyprane mózgi przez media. Mówicie o tym i podnosicie raban wtedy gdy media tego chcą, milczycie i gówno wiecie wtedy kiedy media tego chcą.
Obudźcie się ludzie. Jebać PiS ale to co robicie to jest zwykłe debilstwo. Komuchów dupy bolą bo się kończy kasa i honory. Może już żaden pies moskiewski nie będzie chowany z honorami, może już żadna gwiazda śmierci nie dostanie milionów złotych na swoją działalność i o to się sprawa rozgrywa a nie o jakieś konstytucje i inne uje muje. Wy jesteście po prostu politycznie poprawni. Patrzycie w te przepisy, zapisy i inne gówna a w życiu się liczy co innego niż zjebany przepis, bo życie pisze różne scenariusze.
Gdyby konstytucja była inna to byście cicho siedzieli. I co i to by oznaczało, że nie ma problemu bo ktoś tam gdzies inaczej sobie prawo zapisał, prawda? Nie patrzcie na zjebane prawo, patrzcie czy Wam i Polsce nie dzieje się krzywda bo to jest ważne a nie to czym wam media mamią oczy.
Okradali i niszczyli Polskę 26 lat, szczególnie ostatnich 8 lat było bolesnych czego skutki dopiero nadejdą. Skończyła się kasa na lewactwo, skończyła się kasa na zboczenia i stąd ten ból dupy. Albo stoicie po stronie lewactwa i komuchów albo po stronie PiSu, ewentualnie dajcie się wykazać lub ośmieszyć tej partii i dopiero komentujcie. Na razie PiS nic złego nam ani Polsce nie zrobił więc o co wam chodzi? Po prostu sprzątają po śmieciach z PO
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.