Wyświetl pojedynczy post
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.12.2015, 20:56
Właśnie największy problem w dyskusji w tym temacie polega na tym, że każdy kto nie jest z PiS czy prawicą, jest post-komuchem, jest za PO, ma wyprany mózg, jest zmanipulowany itd itp. Zabawne też jest to, że zarzuca się opieranie swoich opinii na mainstreamowych mediach, samemu wrzucając opinie mediów równie nieobiektywnych.

Nie da się tutaj prowadzić za bardzo merytorycznej dyskusji, bo co chwilę pojawiają się takie teksty na naprawdę niskim poziomie. jakiś kerim1906 który jest na forum od roku wrzuca mi, że kilka miesięcy temu tu nie pisałem i jest to koronny argument przeciwko mnie, chociaż sensu nie ma w tym żadnego. Nigdzie też nie pisałem, że TK może decydować o uchwałach Sejmu, a ten co chwilę twierdzi, że mam z tym problem. Nigdzie też nie pisałem, że PO działała dobrze i zgodnie z prawem.

Pisze też, co najzabawniejsze, o tym, że PiS uchwała wybrał nowych sędziów. Owszem, wybrał. Na podstawie ustawy, która wchodzi w życie dopiero jutro. To dopiero praworządność na najwyższym poziomie. Ustawa nie weszła w życie, ale sędziów na jej podstawie już wybrano. A prezydent zaprzysiężył ich w środku nocy, byleby zdążyć przez posiedzeniem TK i nie widział w tym wyborze nic niewłaściwego.

PO robiła co chciała z prawem, teraz robi PiS. BK podpisywał jak leci co chciała PO, AD podpisuje jak leci do chce PiS. To jest ta "dobra zmiana".