Wyświetl pojedynczy post
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.12.2015, 16:27
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
Fuks "A z moim wykształceniem prawniczym jest bardzo dobrze, przeszedłem wszystkie etapy zawodowe, dziękuję"

Jak tak jesteś świetnie wykształcony to napisz o błędach proceduralnych urbanoplatfusiarni z czerwca i napisz co ma TK do UCHWAŁ SEJMU?

I jeszcze jedno, to świetne wykształcenie prawnicze nabyłeś tydzień temu czy w czerwcu 2015 też byłeś świetnie wykształcony prawniczo? Nie znalazłem Twojego wzmożenia w tym temacie, może coś przeoczyłem?

Tutaj "ściąga" http://wpolityce.pl/polityka/273227-...cyjne-przepisy
W tym temacie wypowiadam się bardzo rzadko właśnie dlatego, że duża część osób ma taki styl jak ty. Wymiana poglądów z kimś kto wypisuje teksty typu "urbanoplatfusiarnia" niespecjalnie mnie interesuje.

Nie wiem co ma mieć brak wypowiedzi w czerwcu czy w jakimkolwiek innym miesiącu do rzeczy. Co ma TK do uchwał Sejmu możesz sobie sprawdzić sam w przepisach, ja nic o tym nie pisałem w moim postach.

Odnośnie natomiast PAD zapomniałem dodać jeszcze jeden element. Jego wątpliwości wzbudzili sędziowie wybrani przez PO i jak pisałem poprzednio, nie zrobił z tym NIC. Nie miał natomiast żadnych wątpliwości co do zaprzysiężenia sędziów wybranych przez PiS na podstawie nieobowiązującej ustawy i ich zaprzysiężył w trybie natychmiastowym. Ustawa PiS o TK wchodzi w życie jutro. '

Nie wszystko można tłumaczyć tym, że PO robiło błędy.