bridgeburner napisał(a):

On jest aż tak głupi, ze nie widzi iż każda swoją wypowiedzią
pokazuje iż Gaszynski postąpił bardzo słusznie go wywalając i ze jest właściwym prezesem
|
Z tego co czytam to glupi nie jest, tylko mściwy.
Uważa ze został zwioniony przez Gaszyńskiego więc robi co może by go 'zatopić'. Poszedł więc do sądu sprytnie zakładając że jeśli przytopi finansowo klub to tym samym utopi w długach Roberta który nie wyrabia na zakręcie.
Tak to własnie wygląda gdy ktoś używa zobowiązań jako narzędzia do rozgrywek personalnych.
Zenujące Panie Smuda, ale oczywiście Pana prawo.

My damy radę.
P.S.
Mam tylko nadzieję że podobni do Pana nie szeptali nadprezesowi co zrobic po przegranych derbach. W końcu zwolniony Moskal to nastepny kamień do szyji Gaszyńskiego.

JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA