Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.12.2015, 17:46
raindog napisał(a):Wyświetl post
Życzę Kazkowi wszystkiego Najlepszego i powrotu już za innego właściciela z Gaszyńskim na czele, i przynajmniej dwoma napastnikami w składzie.
Może życzyłbyś mu takich napastników jak Brożek i Stępiński? Co z tym drugim panem zrobił na wiosnę? wolał wystawić na szpicu nawet Boguskiego zamiast Mariusza.

Fakt faktem, wyniki do meczu z Cracovią go nieśmiało, ale broniły. Jednak już wcześnie napisałem, jak przegra derby to jest już skończony w Wiśle. Tego jednego jedynego meczu nie mógł przegrać. I nieważne czy miał w składzie Żurawskiego, Kowalskiego, Ronaldo czy Brożka. Dokonał sztuki która przez pokolenia (biedniejsze i bogatsze) nie udała się od 56 lat. Nie zmotywował/ustawił/nie dobrał taktyki tak aby wybić cracovii piłkę z głowy. Piłkarze wyszli przestraszeni, nie wykonywali żadnego pressingu, bez walki. Ile w tym zasługi trenera? sami sobie odpowiedźcie. A jak nie miał nic do gadania to po co nam właściwie trener? niech sobie sami piłkarze ustalają skład.

A zapomniałbym, nikt tak na świecie nie robi.

Niektórzy piłkarze zagrali tak, że powinni wylądować na tydzień dwa w rezerwach. I apropo tego..

Kurz napisał(a):Wyświetl post
Nie zauważyłem truchtania, za to ty masz problem z dostrzeżeniem, że to już i nie te gwiazdy i nie ta bajka.
Zobacz sobie Pan ponownie mecz i zwróć uwagę tylko na występ Boguskiego. Z wysokości E23 przecierałem oczy ze zdumienia jak można tak przejść obok meczu. Może w Twoim sektorze/przed TV nie było tego widać, ale u mnie pół sektoru mocny ch*** strzelał patrząc co ten piłkarz wyrabia.