kicur napisał(a):

|
Coś dodam od siebie. Według mnie mamy po prostu za słabego gniazdowego, który nie umie ogarnąć całego sektora. Oczywiście ja sobie zdaje sprawę z tego, że to nie jest prosta sprawa prowadzić doping itd. Mam świadomość tego, że zaraz będzie go ktoś bronił. Oczywiście ma takie prawo ale fakty są takie a nie inne. Z poprzednim gniazdowym nie ma co go porównywać z oczywistych względów. Tak wiem mam iść i sam zacząć prowadzić doping. Sorki ale to nie ja jestem gniazdowym i to nie ja odpowiadam za to jakie przyśpiewki są śpiewane jak on reaguje na wydarzenia boiskowe i w efekcie czego jak wygląda doping na trybunach. Wczoraj był słaby doping ale to też pewnie przez to, że ludzie byli w szoku jak zagrała cracovia pierwsze 20 min.
|
No ale to ze cracurva strzelila 2 bramki...co to zmienia.Derby maja swoje prawa,tu gra sie do ostatniej sekundy.Sam bylem pewnien ze beda sytuacje na gola,ale jak zwykle skutecznosc,
A co do Gniazdowego to troche sie zgadzam.Guli zawsze mowil :" nie spiewacie dla niego a dla WIsly" ,i juz ....
nikt nie spiewa po to zeby sie przypodobac gniazdowemu...