Wyświetl pojedynczy post
pomeran
Senior Member

Od: 07.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.11.2015, 23:15
PiVoSH92 napisał(a):Wyświetl post
Znajdź napastnika, który ma taką skuteczność w naszej lidze. Podpowiem - żaden, nawet Nikolić nie wykorzystuje wszystkich sytuacji. Stępiński też. Nespor i Barisić też, a jakoś Piast ma lidera.

@up - czekałem na to. Jakie masz zarzuty do Rumaka? W którym aspekcie trenerskiego rzemiosła jest gorszy od Moskala? W którym klubie się nie sprawdził (w warunkach ligowych, bo LE to na razie nie dla nas)?
Przyzwyczaj sie. Zostaniesz zaatakowany tak po prostu. Zeby nie było, nie jestem jakimś piewca trenera Rumaka.
Ale jesli by nie wyszło z kimś konkretnym za granicy, to na pewno jest to lepsza opcja niz Skorza/Marzec czy inny Motyka. Młody, z niezłymi osiągnięciami i głodem sukcesów. Ma za sobą kilka europejskich staży i sadze, co jak co -ale ma na zespół wiecej pomysłów niz jedna taktyka. Aczkolwiek nie wydaje mi sie zeby w ogole był w orbicie zainteresowań zarządu.

P.s: co potrafił Rumak w przeciwieństwie do Moskala ? zarówno z Lechem jak i z Zawisza potrafił wygrac kilka meczy z rzędu. I to wiecej niz dwa. Naszego trenera ta wielka sztuka przerosła. Mając na rozkładzie tuzy typu korona, termalica.. U siebie. Na patelni.
Odpowiedz cytując