PiVoSH92 napisał(a):

Znajdź napastnika, który ma taką skuteczność w naszej lidze. Podpowiem - żaden, nawet Nikolić nie wykorzystuje wszystkich sytuacji. Stępiński też. Nespor i Barisić też, a jakoś Piast ma lidera.
@up - czekałem na to. Jakie masz zarzuty do Rumaka? W którym aspekcie trenerskiego rzemiosła jest gorszy od Moskala? W którym klubie się nie sprawdził (w warunkach ligowych, bo LE to na razie nie dla nas)?
|
Przyzwyczaj sie. Zostaniesz zaatakowany tak po prostu. Zeby nie było, nie jestem jakimś piewca trenera Rumaka.
Ale jesli by nie wyszło z kimś konkretnym za granicy, to na pewno jest to lepsza opcja niz Skorza/Marzec czy inny Motyka. Młody, z niezłymi osiągnięciami i głodem sukcesów. Ma za sobą kilka europejskich staży i sadze, co jak co -ale ma na zespół wiecej pomysłów niz jedna taktyka. Aczkolwiek nie wydaje mi sie zeby w ogole był w orbicie zainteresowań zarządu.
P.s: co potrafił Rumak w przeciwieństwie do Moskala ? zarówno z Lechem jak i z Zawisza potrafił wygrac kilka meczy z rzędu. I to wiecej niz dwa. Naszego trenera ta wielka sztuka przerosła. Mając na rozkładzie tuzy typu korona, termalica.. U siebie. Na patelni.