Wyświetl pojedynczy post
kicur
Senior Member

Od: 06.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.11.2015, 22:53
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Już od dłuższego czasu doping na Wiśle nie ma nic wspólnego z wydarzeniami na boisku. W dodatku wydaje mi się, ze jest coraz bardziej ugrzeczniony (chyba nie przypadkowo). Np. mecze z Legią w Krakowie wyglądają tak, u nas lallalllaa różne smętne, często przydługawe pioseneczki a tymczasem Legia przez cały mecz jedzie po nas wkółko. Moze to narzucana na forum wwzględem innych poprawnośc prolegijna, że kto źle wyraza sie o Legii jest besztany przez jej forumowych adwokatów ale , ze ugrzeczniony doping dotyczy też ...parchów ? (przedostatnie derby na R22 też były niemrawe pod tym wzgledem) Chyba to jest celowo sterowane, moze są jakies uzgodnienia z klubem pod tym względem (ale nikt o tym nie mówi) , bo wątpię żebyśmy tak ocipieli. To już nie są kibolskie derby i na boisku i na trybunach, to są k...a genderowe derby.
Coś dodam od siebie. Według mnie mamy po prostu za słabego gniazdowego, który nie umie ogarnąć całego sektora. Oczywiście ja sobie zdaje sprawę z tego, że to nie jest prosta sprawa prowadzić doping itd. Mam świadomość tego, że zaraz będzie go ktoś bronił. Oczywiście ma takie prawo ale fakty są takie a nie inne. Z poprzednim gniazdowym nie ma co go porównywać z oczywistych względów. Tak wiem mam iść i sam zacząć prowadzić doping. Sorki ale to nie ja jestem gniazdowym i to nie ja odpowiadam za to jakie przyśpiewki są śpiewane jak on reaguje na wydarzenia boiskowe i w efekcie czego jak wygląda doping na trybunach. Wczoraj był słaby doping ale to też pewnie przez to, że ludzie byli w szoku jak zagrała cracovia pierwsze 20 min.
Odpowiedz cytując