Wyświetl pojedynczy post
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.11.2015, 17:41
Manhunt napisał(a):Wyświetl post
Napisałbym, że to piłkarze są kulawi...
W Sierpniu grali przyzwoicie... i płaczu po meczach z Legią czy Leszkiem nie było. Prawda jest taka, że moskal nie miał pomysłu na drużynę, w każdym meczu brak reakcji na sytuacje na boisku, trzymanie Crivellaro na ławce, jak Boguś z Jankiem kopią piłki po autach albo z 2 metrów do pustej bramki nie trafiają... zmiany przy 0:1 czy 1:1 w 92 minucie. Kazek miał okazję zrobić coś z niczego, ale nie podjął się ryzyka, wolał bezpieczny remis i Urygę w składzie niż dać szansę młodym np. Marszalikowi. Miał okazję, bo ławka jest wąska, ale wolał jak Smuda grać jedną jedenastką z piłkarzami ofensywnymi kompletnie bez formy i jaj. Jego strata. Wisła idzie dalej
p.s Ja nie wiem co z tymi trenerami w tym klubie się dzieje, dostają jakiegoś amoku i robią wszystko odwrotnie. Maaskant omamiony rotacjami w składzie, Smuda odwrtonie żelazna jedenastka i uparty na Bogusia w składzie, Moskal - choćby nie wiadomo jak chu.jowo niektórzy grali ten i tak ich wystawi do składu. Wczoraj aż się prosiło zrobić 2 zmiany już w przerwie - reakcji 0. Ja już nie wiem.
Ostatnio edytowane przez regan : 30.11.2015 o godz. 17:44.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując